برگزاری چهارمین نشست ستاد دانشگاهی کارآفرینی و اشتغال
نشست ستاد دانشگاهی کارآفرینی و اشتغال

نشستی با هدف "راهکارهای توسعه کارآفرینی و اشتغال دانشجویان و دانش آموختگان حوزه سلامت استان" روز چهارشنبه مورخ 1400/10/22 در محل حوزه ریاست دانشگاه با حضور اعضاء، نمایندگان اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اداره کل مرکز فنی و حرفه ای و مدیران مراکز کاریابی و کارآفرینی استان برگزار گردید.

در این نشست، ضمن ارائه راهکارها و پیشنهادات حاضرین جهت بهبود و ارتقاء وضعیت اشتغال دانش آموختگان و ترویج اقدامات کارآفرینانه توسط دانشجویان در سطح دانشگاه به ضرورت نحوه تعامل و همکاری چندجانبه دانشگاه، سازمان های درگیر در اکوسیستم کارآفرینی و مراکز کاریابی و کارآفرینی پرداخته شد.

در پایان مقررگردید مراکز کاریابی و کارآفرینی استان لیستی از توانمندی ها و خدمات قابل ارائه و پیشنهادات خود را در راستای موضوع جلسه به ستاد دانشگاهی کارآفرینی و اشتغال جهت بازخورد اعلام نمایند.

1400/10/25
مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه