دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید صدوقی یزد
خدمات آموزشی

برگزاری کارگاه ها و نشست های علمی و تخصصی به منظور نشر و آموزش یافته¬ های کاربردی مورد نیاز در صنایع و نیز فراهم کردن بستری برای تقویت و ارتقاء مهارت های فنی دست اندرکاران و صاحبان صنایع بخشی از خدمات آموزشی واحد توسعه فناوری و ارتباط با صنعت مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذا است. علاقمندان و متقاضیان می توانند از طریق ارتباط با این واحد موضوعات پیشنهادی و نیازسنجی های خود را اعلام نمایند تا متعاقبا برای ارائه خدمات آموزشی توسط متخصصان و اساتید این واحد اقدام شود.

1. برگزاری سمینارها و کارگاه های آموزشی در زمینه فرمولاسیون مواد غذایی

2. تهیه فیلم ویدئویی، سی دی و کتب آموزشی در زمینه شناسایی تقلبات در مواد اولیه

3. برگزاری کارگاه های آموزشی، مشورتی و برنامه ریزی جهت کنترل کیفیت محصول

4. اجرای دوره های بازآموزی ویژه مسئولین فنی

5. تدوین مطالب آموزشی (کتب، مجلات، پمفلت و بروشورها ) جهت گروههای خاص

6. برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی، پژوهشی در سطوح محلی، ملی و منطقه ای

7. برگزاری سمینارها و همایش های علمی، کاربردی در زمینه علوم صنایع غذایی

8. برگزاری کارگاه کنترل کیفیت مواد غذایی

9. برگزاری کارگاه آنالیز مقدماتی مواد غذایی

10. برگزاری کارگاه آنالیز پیشرفته مواد غذایی

11. آموزش مهارتهای علمی و آزمایشگاهی

12. برگزاری کارگاههای آموزشی HACCP _ GHP _ GMP _ ایزو 9000 _ ایزو 22000- ایزو 22003 _ ایزو 17025

 
تاریخ به روز رسانی:
1400/06/01
تعداد بازدید:
127
یزد، صفائیه، میدان عالم، بلوار شهدای گم نام، پردیس علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، دانشکده بهداشت، مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذا
 
03538209144 Email: rcfhs.ssu@gmail.com
Powered by DorsaPortal