1. برگزاری سمینارها و کارگاه های آموزشی
در زمینه فرمولاسیون مواد غذایی
2. تهیه فیلم ویدئویی، سی دی و کتب آموزشی در زمینه شناسایی تقلبات در مواد
اولیه
3. برگزاری کارگاه های آموزشی، مشورتی و برنامه ریزی جهت کنترل کیفیت محصول
4. اجرای دوره های بازآموزی ویژه مسئولین
فنی
5. تدوین مطالب آموزشی (کتب، مجلات، پمفلت
و بروشورها ) جهت گروههای خاص
6. برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی،
پژوهشی در سطوح محلی، ملی و منطقه ای
7. برگزاری سمینارها و همایش های علمی،
کاربردی در زمینه علوم صنایع غذایی
8. برگزاری کارگاه کنترل کیفیت مواد غذایی
9. برگزاری کارگاه
آنالیز مقدماتی مواد غذایی
10. برگزاری کارگاه آنالیز پیشرفته مواد غذایی
11. آموزش مهارتهای
علمی و آزمایشگاهی
12. برگزاری کارگاههای آموزشی HACCP
_ GHP _ GMP _ ایزو 9000 _ ایزو
22000- ایزو 22003 _
ایزو 17025