دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید صدوقی یزد
خدمات تحقیقاتی
انجام تحقیقات کاربردی در جهت استفاده از نتایج پژوهش ها در مسیر ارتقای کیفیت بهداشتی محصولات غذایی تولیدی در واحدهای صنعتی و محصولات غذایی از اهمیت بسیاری برخوردار است. لذا موضوعات و عناوین این پژوهش های کاربردی و مسئله محور، لزوما بر اساس نیازسنجی های اعلام شده توسط واحدها و کارخانجات غذایی انتخاب و سپس توسط محققان مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد اجرا می شود. نهایتا نتایج تحقیقات در اختیار صاحبان صنایع قرار داده می شود.

1- فرمولاسیون مواد غذایی برای گروه های با بیماری خاص (مبتلا به سیلیاک، دیابت، فشار خون و ...)

2- انجام مطالعات حیوانی و پژوهش در زمینه خطر آلاینده های غذایی و ترکیبات مضر ایجاد شده طی فرآوری مواد غذایی

3- انجام طرح های تحقیقاتی مشترک با صنایع غذایی

4- انجام تحقیقات در خصوص فرآورده های غذائی جدید

5- مطالعه در خصوص غنی سازی مواد غذائی

6- پژوهش در زمینه نقش فرمولاسیون و فرآوری در ارتقای ایمنی غذا

 
تاریخ به روز رسانی:
1400/06/01
تعداد بازدید:
141
یزد، صفائیه، میدان عالم، بلوار شهدای گم نام، پردیس علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، دانشکده بهداشت، مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذا
 
03538209144 Email: rcfhs.ssu@gmail.com
Powered by DorsaPortal