دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید صدوقی یزد
کاربست طرح های تحقیقاتی خاتمه یافته

1. A modified DNA extraction method for food-borne Linguatula serrata nymphs

2: بررسی و مقایسه کارایی روش های فنل کلروفرم، tsalting ou و ستونی در استخراج DNA از انگل سارکوسیستیس موجود در گوشت گاو

3: بررسی مقدار آفلاتوکسین B1 دریافتی از طریق جیره غذایی در کارکنان دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با استفاده از بیومارکر

4: مطالعه کارایی آزمون بافت شناسی در تشخیص کیفی و کمی بافت های غیر مجاز پوست مرغ و چربی حیوانی در گوشت چرخ کرده

5: بررسی فراوانی موارد بافت های غیرمجاز و درصد گوشت به کار رفته در فراورده های گوشتی عرضه شده در شهر یزد

6: بررسی اثر اسانس زیره سیاه روی غلظت هیستامین در سس تخمیری ماهی

7: بررسی فراوانی باکتری‌های پاتوژن جدا شده از سطح دست کارکنان آشپزخانه بیمارستان‌های دولتی شهر یزد و تعیین الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی آنها در سال 1395

8: بررسی تاثیر پرتو الکترونی بر روی زنده مانی شیگلا دیسانتری، باسیلوس سرئوس و استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت

9: بررسی میزان فروانی انواع گونه های سارموسیستیس در گوشت های گاو کشتار شده در کشتارگاه یزد در سال 1393

10: مطالعه مرور سیستماتیک میزان شیوع توکسوپلاسموز در گاو، گوسفند، شتر، بز و مرغ در جهان

تاریخ به روز رسانی:
1400/10/05
تعداد بازدید:
92
یزد، صفائیه، میدان عالم، بلوار شهدای گم نام، پردیس علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، دانشکده بهداشت، مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذا
 
03538209144 Email: rcfhs.ssu@gmail.com
Powered by DorsaPortal