1. A modified DNA extraction method for food-borne Linguatula serrata nymphs
2: بررسی و مقایسه کارایی روش های فنل کلروفرم، tsalting ou و ستونی در استخراج DNA از انگل سارکوسیستیس موجود در گوشت گاو
3: بررسی مقدار آفلاتوکسین B1 دریافتی از طریق جیره غذایی در کارکنان دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با استفاده از بیومارکر
4: مطالعه کارایی آزمون بافت شناسی در تشخیص کیفی و کمی بافت های غیر مجاز پوست مرغ و چربی حیوانی در گوشت چرخ کرده
5: بررسی فراوانی موارد بافت های غیرمجاز و درصد گوشت به کار رفته در فراورده های گوشتی عرضه شده در شهر یزد
6: بررسی اثر اسانس زیره سیاه روی غلظت هیستامین در سس تخمیری ماهی
7: بررسی فراوانی باکتریهای پاتوژن جدا شده از سطح دست کارکنان آشپزخانه بیمارستانهای دولتی شهر یزد و تعیین الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی آنها در سال 1395
8: بررسی تاثیر پرتو الکترونی بر روی زنده مانی شیگلا دیسانتری، باسیلوس سرئوس و استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت
9: بررسی میزان فروانی انواع گونه های سارموسیستیس در گوشت های گاو کشتار شده در کشتارگاه یزد در سال 1393
10: مطالعه مرور سیستماتیک میزان شیوع توکسوپلاسموز در گاو، گوسفند، شتر، بز و مرغ در جهان