دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید صدوقی یزد
تازه هاي علم

· نوعی آفت کش عامل تشدید کننده بحران چاقی در جهان

· دو باکتری جداشده از لبنیات سنتی با خاصیت پروبیوتیک

· تلاش برای تولید گندمی خاص برای جلوگیری از سرطان

· خوردن یک هات داگ، 36 دقیقه از عمرتان کم می کند

·قهوه و سبزیجات احتمال ابتلا به کرونا را کاهش می دهند

·کیت آزمایشی که گوشت‌های ممنوعه را در غذا شناسایی می‌کند

·پلیمری زیستی برای افزایش ماندگاری تخم مرغ

·نسخه جدید استاندارد بین‌المللی غذا IFS Food v7

·خوردن 2 سوسیس در هفته، چه بلایی بر سر قلب می‌آورد؟

·تاثیر میکروب‌های مواد غذایی بر روده بیماران مبتلا به "کرون"

·تاثیر نحوه پخت برنج در کاهش فلزات سنگین

·بسته‌بندی‌هایی بهداشتی که موجب آلودگی مواد غذایی می‌شوند

·باکتری‌هایی که از ضایعات، روغن تولید می‌کنند

·پرورش گندم و بادام زمینی‌هایی که حساسیت‌زا نیستند!

·عادات غذایی افراد تحت کنترل ژنتیک است

·ارتباط مصرف گوشت و افزایش ریسک بیماری آسم در کودکان

·قهوه و چای پروبیوتیک ساخته شد

·ابتلا به نوعی سرطان مغزی نادر با قرار گرفتن در معرض یک پاتوژن

·تاثیر ترکیبات موجود در شکلات تلخ و انگور در مقابله با کروناویروس

·ترکیب گیاهی میوه ها دارای خواص ضدویروسی است

·نوشیدن شیر در دوران شیردهی ریسک آلرژی غذایی کودک را کاهش می دهد

·بررسی کرونا از منظر صنایع غذایی توسط محققان اصفهانی

·ارتباط افزایش مصرف گوشت با بروز علائم آسم در کودکی

·نانو فناوری در سلامت مواد غذایی چه اهمیتی دارد؟

·تولید گوشت آبدار از پروتئین های گیاهی

·عرضه داروی گیاهی برای درمان نوعی بیماری انگلی طیور

·تاثیر کرونا بر صنعت غذاهای دریایی

·فلاونول‌های گیاهی، ضدویروسی موثر در مقابله با کرونا

·این مواد غذایی مانع تکثیر کروناویروس جدید می‌شود

·تولید نیمه‌ صنعتی پروتئین قارچی از ضایعات خرما

·تولید کیت‌هایی برای بررسی محصولات تراریخته از سوی محققان کشور

·آب جوش آرسنیک برنج را از بین می‌برد

·تاثیر رژیم غذایی بر بروز بیماری‌های مزمن کلیوی/ هشدار درباره مصرف زیاد گوشت،سوسیس و کالباس

·تغذیه زودهنگام نوزاد با گلوتن از بروز آلرژی پیشگیری می کند

·خوراکی های مفید در پیشگیری از سرطان روده/ اکسیدنیتریک و کووید19

·مواد خوراکی مفید در پیشگیری از سرطان روده

·پرورش ماهی در قفس با تجهیزات ایرانی ممکن شد

·حسگر گرافینی که غذای فاسد را شناسایی می‌کند

·محصولات پرمصرف میادین میوه و تره‌بار چقدر نیترات دارند؟

·تاثیر منفی افزودنی‌های غذایی بر سلامت موش‌ها

·تاثیر رفتار افراد بر طعم غذا

·شیر خام، حاوی ژن‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک است

·ارتباط مصرف شیر و ریسک ابتلا به سرطان سینه

·پنیر سویا برای قلب مفید است

·نان فرسودمند با باکتری های بومی تولید شد

·کاهوی فضایی فرقی با کاهویی زمینی ندارد

·حذف گوشت قرمز برای سلامت قلب مفید است

·کاهوی فضایی فرقی با کاهویی زمینی ندارد

·نان فراسودمند با باکتری های بومی تولید شد

·پنیر سویا برای قلب مفید است

·ارتباط مصرف شیر و ریسک ابتلا به سرطان سینه

·ترکیب سیب زمینی و سوسیس برای مغز ضرر دارد

·راهی برای حفظ کله پاچه از باکتری

·تهیه سوسیس از گوشت ماهی کپور

·ریشه کن کردن سم آفلاتوکسین در محصولات غذایی با نور فرابنفش

·تشخیص ترکیبات جدید آرسنیک در شالیزارها

·افزایش ماندگاری نان ها با بهبود دهنده های طبیعی

·راهی برای جلوگیری از کپک زدن مرکبات در انبار

·راهکارهایی برای تعیین اصالت وسلامت مواد غذایی

·آب هویج بستنی را پروبیوتیک بخورید

·تاثیر مصرف گوشت فرآوری شده مرغ و ماهی بر بیماری های قلبی و عروقی

·اثرات استفاده از هسته خرما در اسنک های بازاری

·بررسی آفلاتوکسین موجود در برنج ایرانی

·بررسی ومقایسه پروفایل اسید های چرب ، فلزات سنگین و عناصر معدنی موجود در روغن کنجد بکر، تصفیه شده و روغن ارده

·بررسی اثر ضدباکتریال سرکه انگور تجاری بر جعفری و تره آلوده به سالمونلا تیفی موریوم، اشرشیاکلای O157H7، لیستریا مونوسیتوژنز و شیگلا فلکسنری در زمان ها و غلظت های مختلف

·بررسی کارآیی دستگاه تصفیه آب خانگی در کاهش یا حذف پارامتر های کیفی( فیزیک و شیمیایی) و فلزات سنگین

·بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی لیستریا مونو سیتوژنز در شیر خام و فرآورده های لبنی سنتی عرضه شده در شهر یزد در سال 1394

·بررسی میزان شیوع ومقاومت آنتی بیوتیکی لیستریامونوسیتوژنز در مراحل مختلف کشتار مرغ و محیط کشتار گاه ها ی مرغ در شهر یزد در سال 1394

·بررسی میزان شیوع بروسلوز در شیر و خون مادیان در شهر یزد در سال 1396

·مطالعه اثر باریکه الکترونی بر روی بقای باکتری سالمونلا تیفی موریوم در سوسیس

·بررسی مقدار آفلاتوکسین B1دریافتی از طریق جیره غذایی در زنان ساکن در شهر یزد با استفاده از نشانگر بیولوژیکی در سال 1393

·بررسی اثر پرتو الکترونی بر بقای آسپرژیلوس فلاووس و مقدار تولین آفلاتوکسین1 B در پسته

·بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی لیستریا مونوسیتوژنز در غذاهای آماده مصرف عرضه شده در شهر یزد در سال 1394

·بررسی اثر اسانس سیر وآویشن شیرازی روی غلظت هیستامین در سس تخمیر ماهی

·بررسی خاصیت ضدقارچی برچسپ حاوی نانو ذرات سیلیکا و اسانس گیاهی آویشن شیرازی برای استفاده در بسته بندی پسته و تاثیر آن بر میزان آفلاتوکسین

·بررسی میزان فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، مس، آرسنیک، جیوه) در چای سیاه وارداتی به استان هرمزگان در سال 1396

·بررسی میزان شیوع سارکوسیستیس شبه هومنیس در گوشت گاو و اندام های خوراکی توزیع شده در یزد در سال 1393

·بررسی فراوانی و شناسایی ملکولی انگل ژیاردیادئودنالیس در نشخوار کنندگان (گاو، گوسفند، بز) کشتار شده در شهر یزد در سال 1396

·مطالعه نقش نوچه لینگواتولاسراتا بر آلودگی باکتریایی فرآورده های دامی و تعیین دوز های موثر پرتو الکترونی بر نابودی این انگل
بررسی وضعیت آلودگی عسل های تولیدی ایران به اسپور کلستریدیوم بوتولینیوم و تعیین تیپ های آن به روش ملکولی در سال 1393

·مطالعه اثر باریکه الکترونی بر کیفیت شیمیایی و خواص حسی و تغییرات فراساختاری گوشت شتر مرغ

·بررسی فراوانی و شناسایی ملکولی انگل کریپتوسپوریدیم در نشخوار کنندگان (گاو، گوسفند، بز) کشتار شده در یزد در سال 1396

·بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در زنان شیر ده در شهر یزد و ارتباط آن با عوامل مختلف در سال 1392

· مقایسه اثر پرتو الکترونی و عصاره نعنا فلفلی بر نابودی باکتری های سالمونلاتیفی موریوم و اشریشیا کلای O157H7 در گوشت شتر

·بررسی باقی مانده های ژن هایCRY1AbP35 در خون رت های تغذیه شده با برنج تراریخته شده

·بررسی آلودگی میکروبی در کبد گوسفند آلوده به کیست هیداتید و مقایسه آن با گروه کنترل

·افزایش ریسک سرطان روده حتی با مصرف کم گوشت قرمز و فرآوری شده

·غذاهای فرآوری شده می توانند اعتیادآور باشند

·شناسایی ژن های ماهی قزل آلا و سالمون برای جلوگیری از تقلب

·داروی حساسیت به بادام زمینی تولید شد

·مصرف فست فودها عامل افزایش ریسک استرس در فصل امتحانات

·تاثیر مصرف خوراکی های مضر بر افزایش ریسک آلرژی در کودکان

·مصرف زیاد گوشت قرمز می تواند خطر مرگ را افزایش دهد
ارتباط بین غذاهای فرآوری شده و افزایش ریسک ابتلا به اوتیسم

·تشخیص فساد مواد غذایی و آتش سوزی سیم ها با بینی مصنوعی

·تولید بسته بندی‌های مواد غذایی طبیعی با نانوسلولز توسط پژوهشگران دانشگاه شیراز

·بسته‌بندی مواد غذایی دوستدار محیط زیست در کشور تولید شد

·ساخت کیت تشخیص گوشت های مصرفی محصولات غذایی در دانشگاه تهران

·افزایش ماندگاری مواد غذایی با فیلم‌های نانوکامپوزیتی زیست تخریب محققان کشور

·تشخیص فساد مواد غذایی با تولید زیست حسگر در استان فارس

·تاثیر غذای تند بر زوال عقل

·ارتباط چاقی کودکان با مواد شیمیایی موجود در پلاستیک‌ها

·خراش فست‌فودها روی سلامت جسم و روح

·تاثیر اسانس گلپر بر تاخیر فساد سینه مرغ جوجه‌کبابی

·سیب زمینی سرخ شده، قاتل اعصاب بینایی

·راه حل آب نشدن بستنی کشف شد

·تهدید سلامت مردم محلی به‌خاطر کمبود سرویس‌‌بهداشتی گردشگران

·مردم از خرید قارچ‌های فله‌ای اجتناب کنند

·شیوع یک اپیدمی ویروسی در شمال کشور

·کمبود منابع آبی عامل شیوع ویروس در مواد غذایی است

·فروش غیرقانونی اندام حرام گوسفند و باورهای غلط در مورد مصرف آنها

·تقلب در محصولات ارگانیک، نابودکننده اعتماد عمومی ضرورت جرم انگاری فروش متقلبانه محصولات ارگانیک

·مورچه‌ها ناقل کرم کبدی خطرناکی هستند

·هشدار جدی به علاقمندان ته‌دیگ سیب زمینی

·افزایش تصادف در ایران با ابتلا به نوعی انگل!

·سم سرطان‌زا در شیر مادر تهدیدی برای سلامت نوزادان

·خطر مرگ برای نوزاد در اثر خوراندن عسل

·خطر مسمومیت با سیب زمینی های سبزرنگ

·موضوع ‌مرغ‌های هورمونی در ایران خرافات است

·تبعات مهلک استفاده‌ی ابزاری از عنوان «ارگانیک»احتمال رویش مجدد فرشته‌های مرگ در کشور

·رستوران های سلف سرویس تبدیل به “اسرافکده” شده است!

·خطرات مصرف جگر آب‌ دار

·خطر اپیدمی بیماری های عفونی در مناطق سیل زده ضرورت احداث فوری توالت های عمومی موقت

·خطر سرطان پروستات در اثر مصرف افراطی لبنیات پرچرب

·خطر تداخل ترکیبات شیمیایی بطری‌های پلاستیکی در جنسیت جنینی


تاریخ به روز رسانی:
1401/03/03
تعداد بازدید:
322
یزد، صفائیه، میدان عالم، بلوار شهدای گم نام، پردیس علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، دانشکده بهداشت، مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذا
 
03538209144 Email: rcfhs.ssu@gmail.com
Powered by DorsaPortal