دبیر کمیته خدمات سلامت سفر
آمادگی کامل کمیته خدمات بهداشتی ، سلامت و محیط زیست استان یزد برای استقبال از نوروز 1401
به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس استان یزد _ چهارشنبه 4 اسفندماه 1400 ، جلسه ی کمیته ی خدمات بهداشتی ، سلامت و محیط زیست نوروز 1401 تشکیل گردید .

جلسه ی مذکور به میزبانی سازمان اورژانس استان بعنوان دبیرخانه خدمات سفر نوروزی، با حضور نمایندگان دستگاه های عضو کمیته ، سازمان ها امدادی و ارگان های خدمت رسان مدعو در سالن همایش های باقرالعلوم (ع) دانشگاه علوم پزشکی یزد برگزار شد.

معاونت های دانشگاه علوم پزشکی ، اداره کل محیط زیست ، تشکل های مردم نهاد ، مدیریت های خصوصی مرتبط با مراکز بهداشتی و درمانی ، انجمن ها و صنوف مرتبط با توزیع و عرضه مواد غذایی ، دامپزشکی ، شهرداری و هلال احمر عضو کمیته ی خدمات بهداشتی ، سلامت و محیط زیست در نوروز 1401 هستند.
بهداری ناجا ، صداوسیما ، نظام پزشکی ، راه آهن ، آب و فاضلاب، فرودگاه،تعزیرات حکومتی و سازمان صمت از ارگان های مدعو در جلسه ی مذکور بودند.

1400/12/04

تاریخ بروزرسانی: 1401/05/15