آشنايي با آزمايشگاه ميكروب شناسي قسمت اول
قسمت2 قسمت 3
آشنايي با آزمايشگاه ميكروب شناسي قسمت دوم
آشنايي با چگونگي رشد باكتري بر روي محيط كشت
آشنايي با چگونگي رشد كپك ها و مخمرها بر روي محيط كشت
آشنايي با روش رنگ آميزي گرم
آشنايي با روش كواگولاز
آشنايي با روش هموليز
آشنايي با روش ال بي آگار
قسمت2* قسمت3*
آشنايي با محيط كشت مانيتول سالت آگار
آشنايي با روش كشت پور پليت
قسمت2*
آشنايي با روش كشت خطي
آشنايي با روش تريپل شوگر آيرون آگار