دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید صدوقی یزد
دستورالعمل ها و ضوابط

دستورالعمل فرایند ثبت سفارش، ترخیص و مجوز مصرف
 

راهنمای ارزیابی برنامه های پیشنیازی  (PRPs) در واحدهای تولیدی داخل کشور 

دستورالعمل  تشخیص و درمان مسمومیت با قارچ های سمی خوراکی گروه سیکلوپپتید 

دستورالعمل اجرایی در خصوص واردات اقلام بسته بندی ،مواد اولیه و محصولات فرآیند شده مشمول ثبت منبع و محصول 

تفاهم نامه فیمابین معاونت امور گمرکی و سازمان غذا و دارو  

دستورالعمل اجرایی پایش برنامه کشوری پیشگیری و کنترل اختلال های ناشی از کمبود ید (IDD) 

دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی طعم دهنده هاجهت صدور پروانه ساخت و پروانه بهداشتی ورود 

دستورالعمل نحوه صدور و تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگهداری مواد غذایی 

دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و افزایش زمان ماندگاری مواد اولیه غذایی ، آرایشی و بهداشتی 

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور ، اصلاح و تمدید پروانه تاسیس و بهره برداری واحدهای کیترینگ

دستورالعمل شیوه نامه اجرایی مصوب مناطق آزاد(قسمت1)

دستورالعمل شیوه نامه اجرایی مصوب مناطق آزاد(قسمت2)

دستورالعمل نحوه نظارت بر کالاهای سلامت محور 

دستورالعمل نحوه بررسی تایید گواهی بهداشت محصولات فرایندشده و مواد اولیه غذایی آشامیدنی وارداتی

دستورالعمل اجرایی شناسایی و نحوه برخورد با خطاها و تخلفات نظام ردیابی ورهگیری وکنترل اصالت فراورده های سلامت TTAC

دستورالعمل اجرایی نظام ردیابی ورهگیری وکنترل اصالت فراورده های سلامت TTAC

پروتکل ارتباطی مجریان با سیستم پشتیبان سامانه TTAC

دستورالعمل اجرای طرح PMS محصولات غذایی و آشامیدنی 

دستورالعمل نظارت بر شیر مدارس 

دستورالعمل اجرایی بازرسی بهداشتی  

دستورالعمل نحوه صدور گواهی بهداشت جهت صادرات مواد غذایی 

دستورالعمل اجرایی صدور مجوز ورود(گشایش) وترخیص مواد غذایی ،آرایشی وبهداشتی

دستورالعمل مجوز درج نشان حلال بر روی برچسب فراورده های تولیدی و وارداتی   

دستورالعمل نحوه درج نشانگرهای رنگی تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

نرم افزار مورد تایید سازمان غذا ودارو جهت تعیین نشانگرهای رنگی تغذیه ای

دستورالعمل الزامات کنترل کیفی وایمنی قوطی های فلزی

دستورالعمل نحوه برخوردو فراخوان محصول برنج نا منطبق از سطح عرضه

دستورالعمل اجرایی ترخیص مواد اولیه مشمول ماده 16 قانون به واحد های تولیدی 

 فهرست عرقیات گیاهی مشمول پروانه ساخت غذایی و آشامیدنی 

فاکتورهای کنترل سلامت وایمنی آب معدنی وآشامیدنی

دستورالعمل اجرایی ارزیابی و عملکرد مدیریت نظارت بر مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی 

دستورالعمل اجرائی نحوه صدور، اصلاح و تمدیدپروانه بهداشتی ساخت فرآوده های خوراکی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی    

دستورالعمل اجرایی واحدهای کوچک تولید و بسته بندی (کارگاهی) 

دستورالعمل اجرایی نحوه ارزیابی و ممیزی واحدهای تولیدی بر اساس استانداردهای مدیریت ایمنی مواد غذایی ( iso22000، HACCP) 

دستورالعمل ضابطه برچسب گذاری مواد غذایی وآشامیدنی

دستورالعمل ضابطه ظروف پلیمری چند بار مصرف در حمل ونقل روغن خوراکی

دستورالعمل غذاهای عملگرا وغنی سازی اختیاری مواد غذایی وآشامیدنی

دستورالعمل اجرائی نحوه ثبت منابع، صدور پروانه بهداشتی ورود، مجوز ورود، ترخیص محصول برنج 

 دستورالعمل اجرائی نحوه صدور، اصلاح و تمدیدپروانه بهداشتی تولید قراردادی فرآوده های خوراکی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی    

دستورالعمل صدور وتمدید پروانه مسئول فنی شرکت های واردکننده غذایی و بهداشتی

دستورالعمل صدور وتمدید پروانه بهداشتی ساخت جهت صادرات یا ظرفیت خالی جهت صاردات

دستورالعمل نحوه ی تکمیل فرم های آماری 

ضوابط ومقررات مربوط به غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی 

ضابطه شناسه نظارت دمنوش گیاهی  

ضابطه خمیر بازی کودکان 

ضابطه ویژگی های کیفی و سلامت برنج جهت واردات  

ضابطه های سازمان در خصوص دانه های روغنی

ضابطه آب معدنی 

ضابطه پودرهای شوینده

ضابطه  انواع استارتر در صنایع شیر 

ضابطه نظام ردیابی ، رهگیری وکنترل اصالت کالاهای سلامت محور 

ضوابط صادرات محصولات و گیاهان دارویی و صنعتی 

ضوابط محصولات پلیمری  

ضابطه خمیر بازی و خمیر شنی 

ضابطه کربن فعال گیاهی به عنوان رنگ مجاز

 

لیست عرقیات گیاهی مشمول مجوز بهداشتی   

 

 

تاریخ به روز رسانی:
1401/02/28
تعداد بازدید:
4829
یزد، میدان امام حسین- ابتدای بلوار دانشجو- مجتمع آموزشی امام رضا، معاونت غذا و دارو
36287900-36288114 - 035
Powered by DorsaPortal