دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید صدوقی یزد
غذايي

آشنایی با مواد غذایی مناسب و نامناسب در بازار و مقایسه آنها 

راهنمای آشنایی با مسمومیت های غذایی و پیشگیری از آنها

تغذیه در نوروز مرکز اطلاع رسانی غذایی  

ارزش غذایی سین های خوراکی هفت سین - نوروز 

پیام های کوتاه غذایی مرکز اطلاع رسانی غذایی  

ایمنی مواد غذایی،از مزرعه تا سفره و هفته سلامت 1394 

نکاتی درباره تداخل غذا و دارو

توصیه هایی در مورد سوسیس و کالباس 

آیا میدانید مواد غذایی چگونه آلوده می شوند؟

آموزش غذا و تغذیه در امتحانات 

اهمیت ید برای سلامتی 

آشنایی با انواع روغن ها

نکات تغذیه ای ماه مبارک رمضان  

شرایط و ضوابط نگهداری مواد غذایی در فروشگاه های عرضه مواد غذایی 

 کاهش مصرف قند، نمک و چربی

 اطلاع رسانی نوروز  

 ایمنی غذا از مزرعه تا بشقاب 

توصیه های تغذیه ای در دید و بازدید های نوروزی 

کتابچه توصیه های غذایی و دارویی در سفر نوروز 

بروشور لبنیات پاستوریزه ضامن سلامتی ، تب مالت در کمین است

 بروشور تغذیه در ماه مبارک رمضان 

 بروشور محصولات غذایی تغییر ژنتیک یافته (GMO) 

پوستر در خصوص محصولات تراریخته 

بروشور در خصوص اسید چرب ترانس 

بروشور در خصوص نوروز و سلامتی  

بروشوردر خصوص نحوه کاهش اسید چرب ترانس 

بروشور در خصوص محصولات تراریخته 

بروشور در خصوص بهداشت و ایمنی مواد غذایی 

بروشور در خصوص کاهش قند ، نمک و چربی 2 

پوستر در خصوص ویژگی های نان خوب 

مطلب در خصوص پویش ملی تغذیه سالم  

پوستر در خصوص چگونگی دریافت پروانه بهداشتی  

بروشور در خصوص نمک یددار تصفیه شده 

 
 
 
 
 
تاریخ به روز رسانی:
1401/02/24
تعداد بازدید:
1392
یزد، میدان امام حسین- ابتدای بلوار دانشجو- مجتمع آموزشی امام رضا، معاونت غذا و دارو
36287900-36288114 - 035
Powered by DorsaPortal