منابع آموزشی الزامی جهت مسئولین فنی جدید ردیف های 34،37،38،42،44 می باشد. منابع تکمیلی واختیاری ردیف های3،4،24،31،32،41،45 ی باشد.سایر ردیف ها متناسب با نیاز مسئول فنی مطالعه گردد. دوره مجازی آموزش بدو خدمت در قسمت همایش ها و اطلاعیه های آموزشی برگزار می گردد.
2-پخش سرود ملی
3-بسته آموزشی در خصوص آنچه مسئول فنی جدید باید بداند
4-بسته آموزشی در خصوص نحوه ی فعالیت مسئولین فنی در واحدها
5-منابع آموزشی مسئولین فنی ویژه کمیته فنی وتخصصی صدور پروانه
6-منابع آموزشی اطلاعات آموزشی و کاربردی درآزمایشگاه شیمی
7-منابع آموزشی اطلاعات آموزشی و کاربردی در آزمایشگاه میکروبی
8-منابع آموزشی همایش ایمنی غذایی
9-منابع آموزشی دوره رنگ در مواد غذایی
10-منابع آموزشی دوره ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره
11-منابع آموزشی دوره آشنایی با کاربرد ضدعفونی کننده ها
12-منابع آموزشی دوره آشنایی با صنعت کیک و کلوچه
13-منابع آموزشی دوره آشنایی با پراکسید و عوامل موثر بر آن
14-منابع آموزشی دوره آموزشی شیرین کننده های رژیمی
15-منابع آموزشی دوره آموزشی اثرات سوء باقیمانده سموم کشاورزی
16-منابع آموزشی دوره آموزشی بسته بندی ادویه ،تقلبات و چالش ها
17-منابع آموزشی در خصوص بیماری تب مالت
18-منابع آموزشی در خصوص بیماری ورم پستان و شرایط شیردوشی
20-منابع آموزشی در خصوص انواع فرآورده های تراریخته
21-منابع آموزشی دوره آموزشی کالاهای قاچاق و برچسب اصالت
22-جزوه آموزشی در خصوص آشنایی با کالاهای سلامت محور
23-منابع آموزشی شرح وظایف مدیریت نظارت
24-منابع آموزشی شرح وظایف مسئولین فنی
25-منابع آموزشی دوره تبیین نشانگرهای رنگی در سازمان غذا ودارو
26-منابع آموزشی دوره طراحی و درج نشانگرهای رنگی تغذیه ای
27-بسته آموزشی همگانی آشنایی باطراحی و درج نشانگرهای رنگی تغذیه ای.ppt
29-منابع آموزشی آشنایی با پروانه های بهداشتی وبرچسب اصالت وسلامت
30-منابع آموزشی در خصوص قوانین کار صنفی
31-منابع آموزشی در خصوص حداقل ضوابط برچسب گذاری
32-منابع آموزشی در خصوص تعیین سطح آزمایشگاه های واحدهای تولیدی1
33-منابع آموزشی در خصوص تعیین سطح آزمایشگاه های واحدهای تولیدی2
34-منابع آموزشی در خصوص قوانین مواد خوردنی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی
35-منابع آموزشی در خصوص جرایم دارویی
36-منابع آموزشی در خصوص جرایم غذایی
37-بسته آموزشی در خصوص طرح پایش و پالایش برچسب گذاری
38-بسته آموزشی آشنایی با صدور پروانه ها و سامانه استعلام پروانه ها FDACRM
39-منابع آموزشی اصول بازرسی از واحدهای تولیدی بر مبنای PICS
42-بسته آموزشی آشنایی با شرح وظایف مسئول فنی و سامانه های الکترونیک و مستندات واحدها غذا و دارو
43-بسته آموزشی آشنایی با الزامات گواهی ایمنی مواد غذایی ISO 22000