دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید صدوقی یزد
منابع آموزشي مسئولين فني

منابع آموزشی الزامی جهت  مسئولین فنی جدید ردیف های 34،37،38،42،44 می باشد. منابع تکمیلی واختیاری ردیف های3،4،24،31،32،41،45 ی باشد.سایر ردیف ها متناسب با نیاز مسئول فنی مطالعه گردد. دوره مجازی آموزش بدو خدمت در قسمت همایش ها و اطلاعیه های آموزشی برگزار می گردد. 

در صورت عدم دانلود از فایرفاکس استفاده نمایید. 

2-پخش سرود ملی 

3-بسته آموزشی در خصوص آنچه مسئول فنی جدید باید بداند   

4-بسته آموزشی در خصوص نحوه ی فعالیت مسئولین فنی در واحدها

5-منابع آموزشی مسئولین فنی ویژه کمیته فنی وتخصصی صدور پروانه

6-منابع آموزشی اطلاعات آموزشی و کاربردی درآزمایشگاه شیمی

7-منابع آموزشی اطلاعات آموزشی و کاربردی در آزمایشگاه میکروبی

8-منابع آموزشی همایش ایمنی غذایی

9-منابع آموزشی دوره رنگ در مواد غذایی  

10-منابع آموزشی دوره  ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره 

11-منابع آموزشی دوره آشنایی با کاربرد ضدعفونی کننده ها 

12-منابع آموزشی دوره آشنایی با صنعت کیک و کلوچه 

13-منابع آموزشی دوره آشنایی با پراکسید و عوامل موثر بر آن

14-منابع آموزشی دوره آموزشی شیرین کننده های رژیمی 

15-منابع آموزشی دوره آموزشی اثرات سوء باقیمانده سموم کشاورزی  

16-منابع آموزشی دوره آموزشی بسته بندی ادویه ،تقلبات و چالش ها

17-منابع آموزشی در خصوص بیماری تب مالت  

18-منابع آموزشی در خصوص بیماری ورم پستان و شرایط شیردوشی   

20-منابع آموزشی در خصوص انواع فرآورده های تراریخته  

21-منابع آموزشی دوره آموزشی کالاهای قاچاق و برچسب اصالت

22-جزوه آموزشی در خصوص آشنایی با کالاهای سلامت محور   

23-منابع آموزشی  شرح وظایف مدیریت نظارت 

24-منابع آموزشی شرح وظایف  مسئولین فنی 

25-منابع آموزشی دوره تبیین نشانگرهای رنگی در سازمان غذا ودارو 

26-منابع آموزشی دوره  طراحی و درج نشانگرهای رنگی تغذیه ای 

28-منابع آموزشی آشنایی با سایت جدید و سامانه های غذا و دارو یزد 

29-منابع آموزشی  آشنایی با پروانه های بهداشتی وبرچسب اصالت وسلامت 

30-منابع آموزشی در خصوص قوانین کار صنفی

31-منابع آموزشی در خصوص حداقل ضوابط برچسب گذاری  

32-منابع آموزشی در خصوص تعیین سطح آزمایشگاه های واحدهای تولیدی1   

33-منابع آموزشی در خصوص تعیین سطح آزمایشگاه های واحدهای تولیدی2 

34-منابع آموزشی در خصوص قوانین مواد خوردنی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی 

35-منابع آموزشی در خصوص جرایم دارویی 

36-منابع آموزشی در خصوص جرایم غذایی  

37-بسته آموزشی در خصوص طرح پایش و پالایش برچسب گذاری 

38-بسته آموزشی آشنایی با صدور پروانه ها و سامانه استعلام پروانه ها FDACRM 

39-منابع آموزشی اصول بازرسی از واحدهای تولیدی بر مبنای PICS 

42-بسته آموزشی آشنایی با شرح وظایف مسئول فنی و سامانه های الکترونیک و مستندات واحدها غذا و دارو

43-بسته آموزشی آشنایی با  الزامات گواهی ایمنی مواد غذایی ISO 22000 

47-منابع آموزشی آشنایی با اعتبار سنجی گواهی های ایمنی مواد غذایی  
تاریخ به روز رسانی:
1400/06/28
تعداد بازدید:
3863
یزد، میدان امام حسین- ابتدای بلوار دانشجو- مجتمع آموزشی امام رضا، معاونت غذا و دارو
36287900-36288114 - 035
Powered by DorsaPortal