بخش لبنیات : انواع فرآورده های شیری شامل پنیر - خامه - بستنی شیر- دوغ - ماست و...
بخش غلات و فرآورده های آردی: آرد- انواع ماکارونی بیسکویت - کیک و کلوچه - بلغور حجیم شده و...
بخش فرآورده های گوشتی و کنسرو: انواع سوسیس- کالباس - همبرگر - و غذاهای پروتئینی آماده و...
بخش ادویه و چاشنی: انواع ادویه جات - افزودنی ها - سرکه- آبلیمو و انواع سس و....
بخش صنایع بسته بندی: انواع فرآورده های بسته بندی شده از جمله : خشکبار- حبوبات - سبزجات خشک ... سویا و
بخش نوشیدنی ها : انواع نوشابه - شربت - ماء الشعیر - عرقیات و...
بخش روغن : انواع روغن های جامد ومایع تصفیه شده - کره - انواع روغن خام و ...
بخش مواد قندی : مرباجات-ژله- پودرهای شربت آماده ، پاستیل - آبنبات- آدامس و...
بخش رنگ : شناسایی رنگهای به کار رفته در ماده غذایی
در این بخش ضوابط و قوانین کار بر اساس جدیدترین استانداردهای مربوط به هر کدام از نمونه های ارسالی تعیین می شود و پس از آزمایش و نتیجه گیری و ثبت نتایج در دفاتر توسط کارشناس مربوطه برگه نتایج آزمونها تکمیل و پس از تایید مسئول بخش به قسمت اداری ارسال میگردند.