دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید صدوقی یزد
معرفي كارشناسان
 نام و نام خانوادگی کارشناسان
تصویر کارشناسان
سمت
اطلاعات مورد نیاز
دکتر رضا مورکیان
 
 
مدیریت نظارت برمواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
دکترای صنایع غذایی
تلفن تماس: 03536289180داخلی114
پست الکترونیک: morekianr@ssu.ac.ir
 
دکتر مسعود حبیبی
 
 
رئیس اداره نظارت بر واردات و صادرات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
آموزش مسئول فنی
TTAC
FDACRM
 
دکتری صنایع غذایی
تلفن تماس : 03536238720 داخلی 104
پست الکترونیک : mhabibi@ssu.ac.ir
 مهندس مهدی کفاش زاده
 

رئیس اداره نظارت بر عرضه مواد غذایی و بهداشتی
ارشد شیمی تجزیه
 تلفن تماس :  03536289180 داخلی107
پست الکترونیک : mkafashzade@ssu.ac.ir




 مهندس سیدحمیدرضا سبز
کارشناس مواد خوراکی آشامیدنی
کارشناس ادویه و چاشنی و نگهدارنده/افزودنی ها و آنزیم/بسته بندی غلات و حبوبات
ارشد صنایع غذایی
تلفن تماس: 03536238506 داخلی 106
پست الکترونیک : sabzhamid@ssu.ac.ir
 مهندس مهدی بنایی
 
 
کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی
کارشناس غذاهای دریایی / شیر و لبنیات و تخم مرغ / مواد غذایی خاص /انواع سبزیجات و میوه جات (تازه , خشک , منجمد)
 
دانشجوی دکتری صنایع غذایی
 تلفن تماس :  03536238506 داخلی 120
پست الکترونیک :vahdati@ssu.ac.ir 
 مهندس علی اکبر کمالی اردکانی
 
  
سرممیز سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی
نشان ایمنی و سلامت
ایزو 
PRPs 

دانشجوی دکتری صنایع غذایی

تلفن تماس: 03536238506 داخلی 105
پست الکترونیک : a.kamali@ssu.ac.ir
 مهندس مجید سرسنگی
 
مراقبت شخصی / سطح عرصه آرایشی و بهداشتی / کارشناس انبارها و کیترینگ ها/ اموال تملیکی
 
 ارشد صنایع غذایی
تلفن تماس: 03536238506 داخلی 116
پست الکترونیک : m.sarsangi@mng.ssu.ac.ir
 
 مهندس زهرا عفیفیان   
کارشناس پلیمری و ظروف /
کارشناس اسباب بازی /ضد عفونی کننده /
حشره کش /مواد بسته بندی
ارشد صنایع غذایی
تلفن تماس :  03536238720 داخلی111
پست الکترونیک : z.afifian@mng.ssu.ac.ir
 
 مهندس امین غضنفری
 
 
کارشناس مواد خوردنی آشامیدنی
کارشناس قند وشکلات / شیرین کننده
صنایع غذایی
 تلفن تماس :  03536238720 داخلی115
مهندس سجاد شاکرکارشناس نان/ کیک و شیرینی / آرد ( غنی سازی و....)
صنایع غذایی
 تلفن تماس :  03536238720 داخلی119
 مهندس مجتبی پور صباغیان
 
 
 
کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی
کارشناس بسته بندی چند نوعی / روغن و فرآورده های کنجدی / مواد غذایی آماده / چربی خوراکی / ( ارده , حلوا ارده و ...)
 
 
 
 ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی
تلفن تماس : 03536289180 داخلی 119 
پست الکترونیک : M.p.sabaghian@gmail.com
مهندس نرگس مجیدی
 
 
 کارشناس صدور پروانه ها
ارشد صنایع غذایی
 تلفن تماس : 03536287900  داخلی 117
پست الکترونیک : n.majidi@mng.ssu.ac.ir
 
 مهندس مریم ایزد پناه
 
 
کارشناس صدور پروانه ها
صنایع غذایی
 تلفن تماس :  03536287900 داخلی117
 
  

 
 مهندس مهدیه وکیلی
 
 
کارشناس صدور پروانه ها
کارشناسی صنایع غذایی
 تلفن تماس :03536287900داخلی117
پست الکترونیک :m.vakili@mng.ssu.ac.ir 
مهندس زهرا ترکی 
 
 
شکایات غذایی 
کارشناس تغذیه
تلفن تماس: 03536289180داخلی112
 مهندس ملیحه رازقی
 
کارشناس مواد خوراکی آشامیدنی
کارشناس آجیل و تنقلات / میوه و سبزی / پودریجات
صنایع غذایی
  تلفن تماس : 03536238720  داخلی 121
مهندس فرزانه کریمی
 
کارشناس نوشیدنی و عرقیجات و آب / فرآورده های گوشت و مرغ و سالادها
ارشد صنایع غذایی
تلفن تماس : 03536289180 داخلی 121
پست الکترونیک : 

 


مهندس حانیه ابرند آبادی
 
کارشناس مستندات و TTAC
کارشناس صنایع غذایی
تلفن تماس : 03536289180 داخلی 105
پست الکترونیک : 
دکتر مینو مجد زاده 
دکتر آرزو مظفری 
دکتر هانیه غفور زاده 
کارشناسان آرایشی و بهداشتی
دکتری داروسازی
تلفن تماس : 03536232480 داخلی 1
تاریخ به روز رسانی:
1401/02/28
تعداد بازدید:
8327
یزد، میدان امام حسین- ابتدای بلوار دانشجو- مجتمع آموزشی امام رضا، معاونت غذا و دارو
36287900-36288114 - 035
Powered by DorsaPortal