نام و نام خانوادگی کارشناسان
| تصویر کارشناسان
| سمت
| اطلاعات مورد نیاز
|
دکتر رضا مورکیان | | مدیریت نظارت برمواد غذایی، آرایشی و بهداشتی | دکترای صنایع غذایی تلفن تماس: 03536289180داخلی114 پست الکترونیک: morekianr@ssu.ac.ir |
| | رئیس اداره نظارت بر واردات و صادرات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی آموزش مسئول فنی TTAC FDACRM | دکتری صنایع غذایی تلفن تماس : 03536238720 داخلی 104 پست الکترونیک : mhabibi@ssu.ac.ir |
|
| رئیس اداره نظارت بر عرضه مواد غذایی و بهداشتی | ارشد شیمی تجزیه تلفن تماس : 03536289180 داخلی107 پست الکترونیک : mkafashzade@ssu.ac.ir |
|
|
|
|
مهندس سیدحمیدرضا سبز
|  | کارشناس مواد خوراکی آشامیدنی کارشناس ادویه و چاشنی و نگهدارنده/افزودنی ها و آنزیم/بسته بندی غلات و حبوبات | ارشد صنایع غذایی تلفن تماس: 03536238506 داخلی 106 پست الکترونیک : sabzhamid@ssu.ac.ir |
مهندس مهدی بنایی
| | کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی کارشناس غذاهای دریایی / شیر و لبنیات و تخم مرغ / مواد غذایی خاص /انواع سبزیجات و میوه جات (تازه , خشک , منجمد) | دانشجوی دکتری صنایع غذایی تلفن تماس : 03536238506 داخلی 120 پست الکترونیک :vahdati@ssu.ac.ir |
مهندس علی اکبر کمالی اردکانی | | سرممیز سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی نشان ایمنی و سلامت ایزو PRPs | دانشجوی دکتری صنایع غذایی تلفن تماس: 03536238506 داخلی 105 پست الکترونیک : a.kamali@ssu.ac.ir |
مهندس مجید سرسنگی
|  | مراقبت شخصی / سطح عرصه آرایشی و بهداشتی / کارشناس انبارها و کیترینگ ها/ اموال تملیکی | ارشد صنایع غذایی تلفن تماس: 03536238506 داخلی 116 پست الکترونیک : m.sarsangi@mng.ssu.ac.ir |
مهندس زهرا عفیفیان | | کارشناس پلیمری و ظروف / کارشناس اسباب بازی /ضد عفونی کننده / حشره کش /مواد بسته بندی | ارشد صنایع غذاییتلفن تماس : 03536238720 داخلی111 پست الکترونیک : z.afifian@mng.ssu.ac.ir |
مهندس امین غضنفری
|
| کارشناس مواد خوردنی آشامیدنی کارشناس قند وشکلات / شیرین کننده | صنایع غذایی تلفن تماس : 03536238720 داخلی115 |
مهندس سجاد شاکر |  | کارشناس نان/ کیک و شیرینی / آرد ( غنی سازی و....)
| صنایع غذایی تلفن تماس : 03536238720 داخلی119 |
مهندس مجتبی پور صباغیان
|  | کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی کارشناس بسته بندی چند نوعی / روغن و فرآورده های کنجدی / مواد غذایی آماده / چربی خوراکی / ( ارده , حلوا ارده و ...) | ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی تلفن تماس : 03536289180 داخلی 119 پست الکترونیک : M.p.sabaghian@gmail.com |
مهندس نرگس مجیدی
| | کارشناس صدور پروانه ها | ارشد صنایع غذایی تلفن تماس : 03536287900 داخلی 117 پست الکترونیک : n.majidi@mng.ssu.ac.ir |
مهندس مریم ایزد پناه | | کارشناس صدور پروانه ها | صنایع غذایی تلفن تماس : 03536287900 داخلی117 |
| |
| |
مهندس مهدیه وکیلی
| | کارشناس صدور پروانه ها | کارشناسی صنایع غذایی تلفن تماس :03536287900داخلی117 پست الکترونیک :m.vakili@mng.ssu.ac.ir |
مهندس زهرا ترکی |
| شکایات غذایی | کارشناس تغذیه تلفن تماس: 03536289180داخلی112 |
مهندس ملیحه رازقی
| | کارشناس مواد خوراکی آشامیدنی کارشناس آجیل و تنقلات / میوه و سبزی / پودریجات | صنایع غذایی تلفن تماس : 03536238720 داخلی 121 |
مهندس فرزانه کریمی | | کارشناس نوشیدنی و عرقیجات و آب / فرآورده های گوشت و مرغ و سالادها | ارشد صنایع غذایی تلفن تماس : 03536289180 داخلی 121 پست الکترونیک : |
| |
|
|
مهندس حانیه ابرند آبادی
| | کارشناس مستندات و TTAC | کارشناس صنایع غذایی تلفن تماس : 03536289180 داخلی 105 پست الکترونیک : |
دکتر مینو مجد زاده دکتر آرزو مظفری دکتر هانیه غفور زاده |  | کارشناسان آرایشی و بهداشتی | دکتری داروسازی تلفن تماس : 03536232480 داخلی 1 |