دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید صدوقی یزد
مطبوعات

انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" مورد عجیب سم سرطان زا در شیر " (21 دی1398)


- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"خطر غذاهای آلوده به نیترات" (14 دی1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"اغذیه ضروری حین آلودگی هوا " (7 دی1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" ماجرای وجود قرص در کیک های خوراکی " (30 آذر1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" ماجرای زعفران های تقلبی " (23 آذر1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" نشانه های مسمومیت غذایی " (16 آذر1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" شیر استریل مواد نگهدارنده ندارد " (9 آذر1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" مسمومیت غذایی در تالارهای عروسی " (2 آذر1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" ماجراهای خوراندن تریاک به مرغ های گوشتی " (25 آبان 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"بدون سرطان هرگز " (22 آبان 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" موج جدید نگرانی در مورد ذرت های سمی" (18 آبان 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه وطن امروز با عنوان"قاتل لذیذ سریالی!" (14 آبان 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"انواع حساسیت غذایی" (11 آبان 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"آنفولانزای فوق حاد پرندگان" (4 آبان 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"کنترل سلیاک را در دست بگیرید " (20 مهر 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" ابتلا به هپاتیت از طریق آب و غذای آلوده" (13 مهر 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"مضرترین خوراکی: چیبس سیب زمینی " (6 مهر 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"تاریخ انقضای محصولات غذایی " (30 شهریور 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"باکتری بیماری زا فرصت طلب در گوشت" (23 شهریور 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"ماجرای ذرت های وارداتی سمی (16 شهریور 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"مقابله با خطر ورود فاضلاب به مزارع سبزی کاری تهران" (9 شهریور 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"مرگ بر اثر مصرف جگر خام آلوده " (26مرداد 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"سلامت گوشت نذری در عید قربان " (19مرداد 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"ذخیره شیر مادر برای تغذیه نوزاد" (12مرداد 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" توجه ویژه به سلامت غذا در3 ماهه اول بارداری" (5 مرداد 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" ماجرای اسهال انگلی خطرناک" (22 تیر 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" خطر استفاده از قاشق مشترک توسط مادر و کودک" (15 تیر 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"مراقب تلخی هسته زردآلو باشید" (1 تیر 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"پیشگیری از اپیدمی بهاره کرم کبدی" (18 خرداد 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"تب کیو با طعم شیر غیر پاستوریزه" (11خرداد 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"بهداشت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان" (28 اردیبهشت 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" بیماری باقلا در فصل بهار " (21 اردیبهشت 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" سلامت آب در بطری های پلاستیکی" (14 اردیبهشت 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"سلامت و کیفیت گوشت چرخ کرده" (7 اردیبهشت 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"بیماری فوق حاد و کشنده شاربن" (31 فروردین 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"عبرت آموزی از اپیدمی قارچ های سمی بهاره " (24 فروردین 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" خطر شیوع وبا در مناطق سیل زده" (19 فروردین 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" شیوع مسمومیت غذایی در فصل بهار" (17 فروردین 1398)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" خطر عفونت های ناشی از غذا در سفرهای نوروزی" (25 اسفند 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"سلامت غذای بانوان باردار و سالمندان حین سفرهای نوروزی" (20 اسفند 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"سلامت آجیل شب عید را جدی بگیرید" (15 اسفند 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" بیماری های مزمن را دست کم نگیرید" (11 اسفند 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" خطر در کمین شکارچیان گراز" (27 بهمن 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"نگرانی از نگهدارنده شیمیایی در غذا " (13 بهمن 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" نکاتی در باب پلمب تعدادی کشتارگاه خانگی" (10 بهمن 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"عوارض روحی و روانی مرتبط با غذا" (29دی 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"خطر سم زرالنون در سبوس" (22دی 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"اهمیت عنصر ید به وقت بارداری" (15دی 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"مسمومیت غذایی از نوع بوتولیسم " (8 دی 1397)

-انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" مراقب ورود مورچه ها به غذا باشیم" (1دی 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" رد پای سموم طبیعی در محصولات کشاورزی" (24 آذر 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" شیر اسب و الاغ مفید است یا خطرناک" (10 آذر 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" مسمومیت نوزادان بر اثر خوردن عسل" (26آبان 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"فست فودی ها لبنیات پروبیوتیک بخورند" (19آبان 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در مجله دانشمند با عنوان"معضل سودجویی با نام غذای ارگانیک" (آبان 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"کباب خوئک و خوش گوشت" (12آبان 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" خطرات سبوس فله ای در نانوایی ها" (5 آبان 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" راه تشخیصی عسل تقلبی" (28مهر 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" نقش مسئولان فنی در ارتقای سلامت غذا" (24مهر 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه پیام ما با عنوان" افزایش تصادف در ایران با ابتلا به نوعی انگل " (24مهر 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" اپیدمی طاعون دامی" (21مهر 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه سیمای شهر با عنوان" مراقب برنج های آلوده به سم باشید " (21مهر 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه آفتاب یزد با عنوان"هشدار جدی به علاقه مندان ته دیگ سیب زمینی" (16مهر 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"غذای سالم برای دانش آموزان" (14مهر 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه کیهان با عنوان" استفاده از اندام حرام گوسفند مضر است" (10مهر 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" کشف ارتباط یک بیماری انگلی با تصادفات رانندگی" (7 مهر 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه خراسان با عنوان" مصرف اعضای حرام گوسفند، ابتلا به تب مالت را افزایش می دهد " (3 مهر 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" سم اکراتوکسین در میوه های خشک" (31شهریور 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" لبنیات پرچرب و خطر سرطان پروستات" (24شهریور 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" مسمومیت اسکومبروئیدی در اثر مصرف کنسرو ماهی تون" (17شهریور 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" آرسنیک و سرب در برنج" (10شهریور 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" سم پاتولین در فرآورده های سیب" (27 مرداد 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"ضرورت شستشوی برنج قبل از طبخ "(20 مرداد 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" مراقبت سم سولانین در سیب زمینی باشید" (13 مرداد 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" رو در رو با تب کریمه کنگو" (6 مرداد 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" عفونت گوارشی در تابستان" (30 تیر 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" مصرف افراطی ماهی شور و خطر سرطان معده" (23 تیر 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" سلامت و ایمنی تیلا پیا" (16 تیر 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" چرا چای داغ سرطان زاست؟" (9 تیر 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"اهمیت شستن دست در افزایش ایمنی غذا" (2 تیر 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"همه گیری ویروسی در کلاردشت مازندران" (19 خرداد 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"نکاتی پیرامون بهداشت غذا در ماه مبارک رمضان" (12 خرداد 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"سلامت و ایمنی زولبیا و بامیه" (5 خرداد 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"تراژدی مسمومیت با قارچ های سمی در کرمانشاه "(29 اردیبهشت 1397)

- انتشار خبر نمایه شدن مجله علمی مرکز تحقیقات در پایگاه اسکوپوس توسط روزنامه اطلاعات (27 اردیبهشت 1397)"

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" عفونت لیستریایی غذاهای آماده مصرف"(22 اردیبهشت 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"اغذیه ناقل بیماری وبا"(15 اردیبهشت 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"نفوذ انگل به کبد با خوردن سبزیجات آلوده"(8 اردیبهشت 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"خطر نگهداری نامناسب باقیمانده برنج پخته"(1اردیبهشت 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"مسمومیت غذایی استافیلوکوکی "(18 فروردین 1397)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"سلامت غذا در سفرهای نوروزی "(26 اسفند 1396)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"نکاتی درباره صرف غذا در مسافرت "(20 اسفند 1396)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" خطر سقط جنین بر اثر مصرف غذای آلوده به توکسوپلاسما" (14 اسفند 1396)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" مراقب ابتلا به کیست هیداتیک باشید" (6 اسفند 1396)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" سندروم هالزون" (29 بهمن 1396)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" مقایسه کیفیت و ایمنی شیرهای پاستوریزه و غیر پاستوریزه" (15 بهمن 1396)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" باقی مانده آنتی بیوتیک ها در مرغ" (8 بهمن 1396)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" چگونه سلامت غذایی مان را تهدید می کنیم" (1 بهمن 1396)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" خطر آنفلانزای طیور از طریق مصرف تخم مرغ " (24 دی 1396)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" تب مالت بر اثر مصرف غذای آلوده" (17 دی 1396)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" آلودگی به سرب: از هوا تا غذا" (10 دی 1396)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" افسانه مرغ های هورمونی" (3 دی 1396)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" مسمومیت هیستامینی ناشی از مصرف مهیاوه"(26 آذر 1396)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات(دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" تولید سم آکریلامید حین طبخ سیب زمینی"(19 آذر 1396)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" دل کباب شده و خطر ابتلا به کرم کدو"(5 آذر 1396)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان" سلامت و ایمنی غذا در مناطق زلزله زده"(1 آذر 1396)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"تقلب هایی در محصولات گوشتی"(21 آبان 1396)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"سرطان کولون بر اثر تهیه غلط کباب"(14 آبان 1396)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات(دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"کیست انگلی دانه برنجی در گوشت"(7 آبان 1396)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"آلودگی نان به سم افلاتوکسین"(30 مهر 1396)

- انتشار گزارش سرپرست مرکز تحقیقات (دکتر بهادر حاجی محمدی) در روزنامه جام جم با عنوان"خطر سم افلاتوکسین در شیر مادران"(23 مهر 1396)

- انتشار خبر برگزاری همایش ملی توسط مرکز در روزنامه اطلاعات (5 اسفند 1394)


تاریخ به روز رسانی:
1400/02/07
تعداد بازدید:
607
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی آیت الله شهید صدوقی یزد است.
Powered by DorsaPortal