فراخوان انجام تعهدات قانونی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد 1400/06/29

پیرو فراخوان انجام تعهدات مورخ 99/12/4 دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد از بین دارندگان مدرک اینترونشنال کاردیولوژی که علاوه بر مدرک فلوشیپ دارای گواهی دوره تکمیلی پریفرال (در زمینه عروق محیطی) می باشند جهت انجام تعهدات قانونی در قالب عضو هیات علمی دعوت به همکاری می کند. واجدین شرایط می توانند از تاریخ فراخوان به مدت 15روز رزومه و مدارک شناسایی خود را به همراه فرم شماره 1  تکمیل شده به دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد - معاونت آموزشی -مرکز امور هیات علمی تحویل نمایند.

توجه :

-         نخبگان و استعدادهای درخشان با تایید معاونت فن آوری ریاست جمهوری و دانشجویان نمونه کشوری با امتیاز علمی یکسان در اولویت می‌باشند.

-         افراد بومی در صورت یکسان بودن امتیاز علمی در اولویت می‌باشند .

-         مستخدمین دانشگاه علوم پزشکی یزد که از طریق معاونت آموزشی ، جهت ادامه تحصیل با ماموریت آموزشی آنها موافقت شده با امتیاز علمی یکسان در اولویت می‌باشند.

-         متقاضیان نباید تعهدی به سایر دانشگاهها اعم از بورسیه و تعهد خاص داشته باشند.

-         متقاضیان نباید قبلا تعهدات خود را در قالب غیر هیات علمی گذرانده باشند.

-         متقاضیان باید حداقل یکسال از تعهدات قانونی خود را به صورت درمانی گذرانده باشند.

1400/06/29
تاریخ بروزرسانی: 1401/04/05