فراخوان انجام تعهدات قانونی دانشگاه علوم پزشکی یزد ( 1400/5/20)

دانشگاه علوم پزشکی یزد از بین فارغ التحصیلان رشته های ذیل جهت انجام تعهدات قانونی به عنوان عضو هیات علمی دعوت به همکاری می نماید. واجدین شرایط می توانند از تاریخ فراخوان به مدت 15 روز رزومه و مدارک شناسایی خود را به همراه فرم شماره 1  تکمیل شده به دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد - معاونت آموزشی -مرکز امور هیات علمی تحویل نمایند.

رشته

مقطع

جنسیت

تعداد

محل خدمت

اتاق عمل

کارشناسی ارشد

مرد/زن

دانشکده پیراپزشکی یزد

اتاق عمل

کارشناسی ارشد

مرد/زن

دانشکده پیراپزشکی ابرکوه

توجه:

-         نخبگان و استعدادهای درخشان با تایید معاونت فن آوری ریاست جمهوری و دانشجویان نمونه کشوری با امتیاز علمی یکسان در اولویت می‌باشند.

-         افراد بومی در صورت یکسان بودن امتیاز علمی در اولویت می‌باشند .

-         مستخدمین دانشگاه علوم پزشکی یزد که از طریق معاونت آموزشی ، جهت ادامه تحصیل با ماموریت آموزشی آنها موافقت شده با امتیاز علمی یکسان در اولویت می‌باشند.

-         در خصوص مستخدمین( اعم از رسمی و قراردادی ) اخذ موافقت دستگاه مربوطه الزامی می‌باشد.

-         مستخدمین کشوری باید گواهی سابقه کار و باقی مانده تعهد خود را از مدیریت نیروی انسانی دستگاه مربوطه اخذ و ارائه نمایند.

-         متقاضیان نباید تعهدی به سایر دانشگاهها اعم از بورسیه و تعهد خاص داشته باشند.

-         متقاضیان نباید قبلا تعهدات خود را در قالب غیر هیات علمی گذرانده باشند.

-         متقاضیان باید در زمان ارائه مدارک و شرکت در فراخوان فارغ التحصیل شده باشند.

قابل توجه:

متقاضیان دانشکده پیراپزشکی ابرکوه ملزم به حضور تمام وقت در آن دانشکده می باشند.

1400/05/20

تاریخ بروزرسانی: 1401/02/29