فراخوان انجام تعهدات قانونی یا هیات علمی قراردادی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد (1400/03/11)

دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد از بین فارغ التحصیلان در رشته های زیر جهت انجام تعهدات قانونی یا هیات علمی قراردادی به عنوان عضو هیات علمی دعوت به همکاری می نماید. واجدین شرایط می توانند از تاریخ فراخوان به مدت 10 روز رزومه و مدارک شناسایی خود را به همراه فرم شماره 1  تکمیل شده به دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد - معاونت آموزشی -مرکز امور هیات علمی تحویل نمایند.

رشته

جنسیت

تعداد

متخصص روانپزشکی- فلوشیپ سایکوسوماتیک

متخصص چشم پزشکی فلوشیپ اربیت

متخصص ارتوپدی- فلوشیپ هیپ

متخصص پاتولوژی فلوشیپ پیوند کبد

توجه :

-         افراد بومی در صورت یکسان بودن امتیاز علمی در اولویت می‌باشند .

-         مستخدمین دانشگاه علوم پزشکی یزد که از طریق معاونت آموزشی ، جهت ادامه تحصیل با ماموریت آموزشی آنها موافقت شده با امتیاز علمی یکسان در اولویت می‌باشند.

-         در خصوص مستخدمین( اعم از رسمی و قراردادی ) اخذ موافقت دستگاه مربوطه الزامی می‌باشد.

-         مستخدمین کشوری باید گواهی سابقه کار و باقی مانده تعهد خود را از مدیریت نیروی انسانی دستگاه مربوطه اخذ و ارائه نمایند.

-         متقاضیان باید حداقل یکسال از تعهدات قانونی خود را به صورت درمانی گذرانده باشند.

1400/03/11

تاریخ بروزرسانی: 1401/02/29