فراخوان انجام تعهدات قانونی اسفند ماه 99

فراخوان انجام تعهدات قانونی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد (1399/12/6)

دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد از بین فارغ التحصیلان ودانشجویان در رشته های زیر جهت تبدیل تعهد عام به خاص یا انجام تعهدات قانونی به عنوان عضو هیات علمی دعوت به همکاری می نماید. واجدین شرایط می توانند از تاریخ فراخوان به مدت 15 روز رزومه و مدارک شناسایی خود را به همراه فرم شماره 1  تکمیل شده به دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد - معاونت آموزشی -مرکز امور هیات علمی تحویل نمایند.

رشته

مقطع

جنسیت

تعداد

بهداشت باروری

دکترای تخصصی

(PhD)

زن

متقاضیان با پایه آموزش مامایی و دارای سابقه حداقل 3 سال کار بالینی در اولویت هستند.

خون شناسی و بانک خون

دکترای تخصصی

(PhD)

زن / مرد

اقدامات مداخله ای بیماریهای عروق محیطی

فلوشیپ

زن / مرد

همکاری بصورت تمام وقت جغرافیایی می باشد و اجازه تاسیس مطب و کار انتفاعی وجود ندارد.

توجه :

-         متقاضیان مقطع     PhD باید مدارک تحصیلی فوق لیسانس و دکتری خود را از دانشگاههای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اخذ کرده باشند.

-         متقاضیان جهت تبدیل تعهد عام به خاص باید در زمان شرکت در فراخوان، امتحان جامع را با موفقیت به پایان رسانده باشند.

-         نخبگان و استعدادهای درخشان با تایید معاونت فن آوری ریاست جمهوری و دانشجویان نمونه کشوری با امتیاز علمی یکسان در اولویت می‌باشند.

-         افراد بومی در صورت یکسان بودن امتیاز علمی در اولویت می‌باشند .

-         مستخدمین دانشگاه علوم پزشکی یزد که از طریق معاونت آموزشی ، جهت ادامه تحصیل با ماموریت آموزشی آنها موافقت شده با امتیاز علمی یکسان در اولویت می‌باشند.

-         در خصوص مستخدمین( اعم از رسمی و قراردادی ) اخذ موافقت دستگاه مربوطه الزامی می‌باشد.

-         مستخدمین کشوری باید گواهی سابقه کار و باقی مانده تعهد خود را از مدیریت نیروی انسانی دستگاه مربوطه اخذ و ارائه نمایند.

-         متقاضیان نباید تعهدی به سایر دانشگاهها اعم از بورسیه و تعهد خاص داشته باشند.

-         متقاضیان نباید قبلا تعهدات خود را در قالب غیر هیات علمی گذرانده باشند.

-         متقاضیان رشتههای بالینی باید حداقل یکسال از تعهدات قانونی خود را به صورت درمانی گذرانده باشند.

1399/12/06

تاریخ بروزرسانی: 1401/03/02