اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ناپیوسته سال 1400

آموزش دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد ضمن عرض تبریک و خیر مقدم به پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال تحصیلی 1401- 1400 مراحل ثبت نام دانشجویان جدید الورود را به شرح ذیل اعلام می دارد:

مرحله اول: ثبت نام اینترنتی: تاریخ  1400/07/07

نکات ضروری:

1)    قبل از ثبت نام مراحل ذیل را انجام دهید:

**دریافت فرم  24 درقالب فایل  wordجهت دانلود فرم 24 اینجا را کلیک کنید.

**تایپ و تکمیل فرم  24  و ذخیره در قالب فایل 2003 word بر روی  desktopیا فلش از اسکن  فرم و ذخیره آن بصورت فایل pdf خودداری گردد.

2) مراجعه سیستم مدیریت آموزش به آدرس ذیل:

3) پس از ورود به سایت صفحه ذیل را مشاهده کرده که باید عملیات ذیل را انجام دهید:

الف انتخاب نوع کاربری: دانشجویان جدیدالورود

ب- درج کد ملی

ج- درج شماره داوطلبی به عنوان (کلمه عبور)

د- پس از ورود به صفحه شخصی داوطلب می بایست اطلاعات ثبت نامی خود را تکمیل نماید.

ه - دریافت فرم ثبت نامی، اینجا کلیک کنید.

و- ارسال فرم ثبت نامی از اسکن فرم و ذخیره آن بصورت فایل pdf خودداری گردد.

(قبلا شما این فرم را تایپ نموده و در قالب فایل  2003 word بر روی desktop یا فلش ذخیره

نموده اید)

ز- تایید اطلاعات ثبت نامی

ح- دریافت کد رهگیری و شماره دانشجوئی

ط - درخواست معافیت تحصیلی ویژه برادران با مراجعه به سایت نظام وظیفه به آدرس ذیل و پرینت و ارسال فرم معافیت به همراه سایر مدارک

لازم به ذکر است برای ورود به سامانه epolice نام کاربری کد ملی و کلمه عبور کد سخا می باشد. جهت اطلاعات بیشتر،  فایل راهنما در سامانه نظام وظیفه را مطالعه فرمائید.

4) انتخاب واحد اینترنتی: انتخاب واحد بصورت گروهی توسط آموزش دانشکده ها (بدون حضور دانشجو) انجام خواهد شد

5) شروع کلیه کلاسها به صورت مجازی در سامانه نوید از روز شنبه مورخ  1400/07/17 به آدرس https://ssunavid.vums.ac.ir می باشد.

6)در این مرحله الزاما پذیرفته شدگان جهت ادامه ثبت نام و تکمیل فرمهای ثبت نامی به لینک معاونت دانشجویی فرهنگی به آدرس ذیل مراجعه نمایند .http://ssu.ac.ir/mefda

دانشجویان عزیز توجه فرمایید:

جهت اطلاع از واحدهای اخذ شده و برنامه کلاسی با آموزش دانشکده های خود تماس بگیرید.

مرحله دوم :تحویل مدارک ثبت نامی به اداره پست

پذیرفته شدگان پس از مطالعه دقیق مدارک مورد نیاز و دانلود، پرینت و تکمیل فرمهای ثبت نامی و چک لیست، با در دست داشتن اصل و تصویر تمامی مدارک مورد نیاز از تاریخ  1400/07/08 لغایت   1400/07/30 به ادارات پست استان خود مراجعه و مدارک را جهت ارسال به دانشگاه به پست تحویل نمایند.

توضیحات :

-ارائه چک لیست مدارک به پست و تائید و ارسال توسط مسئول پست  الزامی می باشد.

-نوشتن نام و نام خانوادگی، شماره دانشجوئی، رشته قبولی و نام کارشناس مربوطه دانشگاه در پشت پاکت ارسالی به آدرس ذیل الزامی می باشد.

آدرس: یزد -میدان باهنر- دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی کد پستی :8916978477

مدارک مورد نیازجهت ثبت نام از پذیرفته شدگان

اصل شناسنامه و یک برگ تصویر از تمام صفحات آن

موافقت نامه رسمی از محل خدمت مبنی بر عدم همزمانی و  تداخل ادامه تحصیل با ادامه خدمت طرح نیروی انسانی

اصل کارت ملی و دو برگ تصویر پشت و روی آن

مجوز ادامه تحصیل و یا تأییدیه تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت (فارغ التحصیلان مقطع کاردانی دانشگاه های علوم پزشکی که از مزایای صندوق بهره مند شده اند)

شش قطعه عکس تمام رخ  4 × 3  تهیه شده در سال جاری

حکم کارگزینی و فرم موافقت نامه کتبی از اداره آموزش و پرورش محل خدمت شاغلان رسمی یا پیمانی وزارت آموزش و پرورش مبنی بر موافقت با ادامه تحصیل آنان

مدرک وضعیت نظام وظیفه (برای برادران)

تأییدیه تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم (فارغ التحصیلان دوره های کاردانی رشته های تحصیلی غیرپزشکی که از مزایای صندوق مذکور بهره مند شده اند)

اصل حکم مرخصی سالانه برای کارمندان دولت یا موافقت رسمی و بدون قید و شرط سازمان متبوع

دارندگان مدرک معادل کاردانی که ثبت نام و ادامه تحصیل آنها بلامانع است

اصل یا گواهی مدرک کاردانی (فوق دیپلم برای قبول شدگان نیمسال اول تا 1400 / 6 / 31 و نیمسال دوم 1400 / 11 / 30

دارندگان مدرک کارشناسی پیوسته که ثبت نام و ادامه تحصیل آنان بلامانع است.

ارائه اصل گواهینامه انجام خدمات قانونی مقرر (طرح لایحه نیروی انسانی) یاگواهی معافیت از آن

ارائه فرم انصراف قطعی از تحصیل برای دانشجویان رشته های تحصیلی دوره های روزانه (آزمون سال   1398  به قبل)

کارشناسان مربوطه حوزه ستادی:

نام  رشته

نام ونام خانوادگی کارشناس مربوطه