فراخوان انجام تعهدات قانونی آذرماه 99

فراخوان انجام تعهدات قانونی دانشگاه علوم پزشکی یزد ( 1399/9/2)

دانشگاه علوم پزشکی یزد از بین فارغ التحصیلان رشته های بالینی پزشکی و دندانپزشکی جهت انجام تعهدات قانونی به عنوان عضو هیات علمی دعوت به همکاری می نماید. واجدین شرایط می توانند از تاریخ فراخوان به مدت 15 روز رزومه و مدارک شناسایی خود را به همراه فرم شماره 1  تکمیل شده به دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد - معاونت آموزشی -مرکز امور هیات علمی تحویل نمایند.

رشته

مقطع

جنسیت

تعداد

محل خدمت

جراحی مغز و اعصاب

زن/مرد

قلب و عروق

جراحی عمومی

طب فیزیکی و توانبخشی

جراحی فک و صورت

دانشکده دندانپزشکی

توجه :

-          نخبگان و استعدادهای درخشان با تایید معاونت فن آوری ریاست جمهوری و دانشجویان نمونه کشوری با امتیاز علمی یکسان در اولویت می‌باشند.

-          افراد بومی در صورت یکسان بودن امتیاز علمی در اولویت می‌باشند .

-          مستخدمین دانشگاه علوم پزشکی یزد که از طریق معاونت آموزشی ، جهت ادامه تحصیل با ماموریت آموزشی آنها موافقت شده با امتیاز علمی یکسان در اولویت می‌باشند.

-          در خصوص مستخدمین( اعم از رسمی و قراردادی ) اخذ موافقت دستگاه مربوطه الزامی می‌باشد.

-          مستخدمین کشوری باید گواهی سابقه کار و باقی مانده تعهد خود را از مدیریت نیروی انسانی دستگاه مربوطه اخذ و ارائه نمایند.

-          متقاضیان نباید تعهدی به سایر دانشگاهها اعم از بورسیه و تعهد خاص داشته باشند.

-          متقاضیان نباید قبلا تعهدات خود را در قالب غیر هیات علمی گذرانده باشند.

-          متقاضیان باید در زمان ارائه مدارک و شرکت در فراخوان فارغ التحصیل شده باشند.

1399/09/02

تاریخ بروزرسانی: 1401/02/29