نشست مجازی پایش و رصد طرح تحول کلان منطقه 7 با معاون آموزشی وزارت و سازمان سنجش و ستاد مرکزی برنامه عملیاتی
نشست پایش و رصد طرح تحول کلان منطقه 7(اصفهان_کاشان_شهرکرد و یزد) با معاون اموزشی وزارت و سازمان سنجش و ستاد مرکزی برنامه عملیاتی وزارت با حضور رییس دانشگاههای کلان منطقه مسیولین ماموریت ویژه و مسیولین بستهای طرح تحول برگزار شد.
در این نشست گزارشنشست پایش و رصد طرح تحول کلان منطقه 7(اصفهان_کاشان_شهرکرد و یزد) با معاون اموزشی وزارت و سازمان سنجش و ستاد مرکزی برنامه عملیاتی وزارت با حضور رییس دانشگاههای کلان منطقه مسیولین ماموریت های ویژه و مسیولین بستهای طرح تحول برگزار شد.
در این نشست گزارش مسئولین بسته های توسعه رشتها، توسعه بین الملل و توسعه زیرساخت در کلان منطقه 7 که یزد سرپرست آن را بعهده دارد ارائه داد و سپس مرکز سنجش گزارشی از پیشرفت تجهیز کردن مراکز آزمونها و برگزاری آزمونها و سامانه آرمان در کلان منطقه 7 ارائه داد و سپس دانشگاه مجازی علوم پزشکی کشور گزارش پیشرفت تولید محتوا و بارگذاری محتواها در سامانه نوید و در آخر مرکز برنامه عملیاتی گزارشی از پیشرفت تحقق فعالیتهای طرح تحول ارائه داد و خاطر نشان کردند که کلان منطقه 7 در بین کلان مناطق در سطح بالایی قرار دارد .
1399/07/27