تودیع و معارفه مدیر امور آموزشی

با حکم رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد ، دکتر رضا منصوری به عنوان مدیر امور آموزشی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی: معاون اموزشی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: با توجه به هماهنگی های انجام شده و به موجب این ابلاغ، با حفظ سمت، دکتر رضا منصوری  به عنوان مدیر امور آموزشی دانشگاه منصوب شد. دکتر مهرپرور ادامه داد: پیش از این دکتر اسماعیلی به مدت 8 سال و اندی عهده دار این مسئولیت بوده اند.

وی افزود: به موجب این ابلاغ با حفظ و حالت کنونی استخدام و علاوه بر انجام وظایف محوله کنونی بعنوان مدیر امور آموزشی دانشگاه تعیین می گردد تا برابر مقررات و موازین قانونی تحت نظر سرپرستی مربوطه انجام وظیفه و نسبت به انجام امور محوله اقدام نمائید.

1399/07/07