فراخوان انجام تعهدات قانوني دانشگاه علوم پزشكي يزد (99/4/7)

فراخوان انجام تعهدات قانوني دانشگاه علوم پزشكي يزد ( 7/4/99)

دانشگاه علوم پزشكي يزد از بين فارغ التحصيلان مقاطع مختلف جهت انجام تعهدات قانوني به عنوان عضو هيات علمي دعوت به همكاري مي نمايد. واجدين شرايط مي توانند از تاريخ فراخوان به مدت 15 روز رزومه و مدارك شناسايي خود را به همراه فرم شماره 1  تكميل شده به دانشگاه علوم پزشكي شهيد صدوقي يزد - معاونت آموزشي -مركز امور هيات علمي تحويل نمايند.

رديف

دانشكده بهداشت

تجربه مدلسازي بيماريهاي واگير و غير واگير داشته باشد

توجه :

-          نخبگان و استعدادهاي درخشان با تاييد معاونت فن آوري رياست جمهوري و دانشجويان نمونه كشوري با امتياز علمي يكسان در اولويت مي‌باشند.

-          افراد بومي در صورت يكسان بودن امتياز علمي در اولويت مي‌باشند .

-          مستخدمين دانشگاه علوم پزشكي يزد كه از طريق معاونت آموزشي ، جهت ادامه تحصيل با ماموريت آموزشي آنها موافقت شده با امتياز علمي يكسان در اولويت مي‌باشند.

-          در خصوص مستخدمين( اعم از رسمي و قراردادي ) اخذ موافقت دستگاه مربوطه الزامي مي‌باشد.

-          مستخدمين كشوري بايد گواهي سابقه كار و باقي مانده تعهد خود را از مديريت نيروي انساني دستگاه مربوطه اخذ و ارائه نمايند.

-          متقاضي نبايد تعهدي به ساير دانشگاهها اعم از بورسيه و تعهد خاص داشته باشند.

-          تعهدات به صورت يكساله مي باشد و تمديد آن در سال دوم پس از ارزيابي عملكرد و مصوبه هيات اجرايي جذب خواهد بود.

-          متقاضيان قبلا تعهدات خود را در قالب غير هيات علمي نگذرانده باشند.

-          كليه متقاضيان حداكثر تا پايان ارديبهشت 99 فارغ التحصيل شده باشند.

* در خصوص متعهدين رشته تخصصي طب اورژانس، متقاضي بايدحداقل يكسال از زمان تعهدات خود را به صورت درماني گذرانده باشد و موافقت معاونت درمان با انجام باقيمانده تعهدات در قالب هيات علمي را اخذ و ارائه نمايد.

1399/04/07