برگزاری وبینار آموزشی «جوانان، تحرک بدنی و سلامتی» ویژه دانشجویان یزدی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهیدصدوقی یزد از برگزاری وبینار جوانان، تحرک بدنی و سلامتی ویژه دانشجویان دانشگاههای استان یزد خبر داد.

دکتر محمدرضا دهقانی به مفدا یزد، گفت: این وبینار روز دوشنبه 11 اسفند ماه ویژه دانشجویان شهر یزد و روز چهارشنبه 13 اسفندماه ویژه دانشجویان سایر دانشگاههای استان برگزار می کند.

وی با بیان این مطلب که این وبینار از ساعت11 لغایت 13:30 در تاریخ های فوق برگزار می شود تصریح کرد: دانشجویان از طریق لینک http://vc-23.yazd.ac.ir/yazduniversity می توانند در این وبینار استانی شرکت کنند.

دهقانی ادامه داد: جهت دانشجویانی که در پایان وبینار از طریق لینک وارد قسمت ثبت نظرسنجی شده و اطلاعات خود را وارد نمایند گواهی صادر خواهد شد.

1399/12/03