كارگاه آموزشي آشنايي دانشجويان جديدالورود با قوانين و مقررات انضباطي برگزار شد
كارگاه آموزشي آشنايي دانشجويان جديدالورود دانشكده بهداشت با قوانين و مقررات انضباطي 21 مهرماه جاري در محل سالن همايش­هاي باقرالعلوم دانشگاه علوم پزشكي شهيدصدوقي يزد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مفدا يزد اين كارگاه آموزشي ويژه 230 نفر از دانشجويان دانشكده بهداشت دانشگاه علوم پزشكي شهيدصدوقي يزد برگزار شد.

شايان ذكراست؛ شوراي انضباطي دانشگاه، با اشراف بر اين موضوع كه يكي از شيوه ­هاي پيشگيري از وقوع تخلفات و جرائم، اطلاع ­رساني و افزايش آگاهي ­هاي عمومي است و قشر دانشجو از اقشار فهيم و منطقي جامعه است در صدد آن است كه جهت پاسداري از جايگاه رفيع دانشگاه و دانشجو؛ نظام رسيدگي به تخلفات دانشجويي را كه مجموعه­اي از تخلفات، تنبيهات و نحوۀ رسيدگي است را در اختيار دانشجويان قرار دهد.

در اين كارگاه آموزشي، معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه، رئيس و برخي از اساتيد دانشكده بهداشت نيز حضور داشتند.

1398/07/22