30 دي ماه، مهلت پاياني ارسال آثار به چهارمين جشنواره دانشجويي رويش
مدير امور فرهنگي، فوق برنامه دانشگاه علوم پزشكي يزد با بيان اين كه چهارمين جشنواره ادبي هنري رويش ويژه دانشجويان دانشگاه هاي استان يزد به ميزباني دانشگاه علوم پزشكي شهيد صدوقي برگزار مي‌شود گفت: 30 دي ماه، آخرين مهلت ارسال آثار به چهارمين جشنواره رويش است.

دكتر روح اله عسكري در گفت و گو با خبرنگار فرهنگي مفدا يزد ضمن بيان مطلب فوق تصريح كرد: اين دوره از جشنواره رويش در قالب دو بخش ويژه و آزاد دانشجويي و در 6 رشته شعر، ادبيات، فيلم، هنرهاي نمايشي، هنرهاي تجسمي و هنرهاي آوايي برگزار مي‌شود.

وي ادامه داد: رونق توليد و اقتصاد مقاومتي دو موضوع تعيين شده براي بخش ويژه و نقش جوانان در آينده كشور، اميد به آينده، بيانيه گام دوم انقلاب پيرو منويات مقام معظم رهبري، پياده روي اربعين،  اردوهاي جهادي و خدمت رساني، حمايت از مقاومت مردم يمن، دفاع مقدس و عدالت اجتماعي را از جمله موضوعات بخش آزاد دانشجويي است.

اين مقام مسئول با بيان اين كه اين جشنواره ويژه دانشجويان در حال تحصيل در يكي از دانشگاههاي استان يزد مي باشد گفت: كليه دانشجويان دختر و پسري كه حداقل تا تاريخ 31 خردادماه سال 99 در يكي از دانشگاه‌هاي استان يزد مشغول به تحصيل مي باشند مي توانند در اين جشنواره شركت كنند.

دكتر عسكري خاطرنشان كرد: آخرين مهلت ارسال آثار به چهارمين جشنواره ملي رويش 30 دي ماه 98 اعلام شده و علاقه مندان مي توانند براي ثبت نام در كارگاه هاي آموزشي  نهايتا شهريور و مهرماه امسال به دبيرخانه اين جشنواره در دبير خانه در معاونت فرهنگي و دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي يزد واقع در بلوار دانشجو، مجتمع امام رضا (ع) معاونت فرهنگي دانشجويي، مديريت امور فرهنگي و فوق برنامه سركار خانم برهاني مراجعه كنند.

دكتر عسكري مديرفرهنگي دانشگاه علوم پزشكي يزد اظهاراميدواري كرد: امسال شاهد حضور پررنگ نهادهاي دانشجويي و فعالين فرهنگي كليه دانشگاههاي استان در اين جشنواره باشيم.

1398/07/17