چهارمين برنامه سالانه "ايستگاه مهر" در دانشگاه علوم پزشكي يزد برگزارشد
به همت و تلاش كانون خيريه امام علي(ع) دانشگاه علوم پزشكي يزد و با هدف كمك به دانش آموزان بي بضاعت، چهارمين سالانه "ايستگاه مهر" برپا و مبلغ يك ميليون و 738 هزار تومان و مقدار قابل توجهي لوازم التحرير براي كودكان نيازمند جمع آوري شد.

به گزارش مفدا يزد، اين طرح خيريه با هدف كمك به دانش آموزان بي بضاعت در سه دانشكده بهداشت، پزشكي و پرستاري برپا شد.

اين برنامه كه چهارمين سالانه ايستگاه مهر دانشگاه است با مشاركت كم نظير مسئولين، كاركنان و دانشجويان به اتمام رسيد و در مجموع يك ميليون و 738 هزار تومان و مقدار قابل توجهي لوازم التحرير جمع آوري شد كه  عوايد حاصل از اين ايستگاه به دانش آموزان بي بضاعت اهدا خواهد شد.

گفتني است، اين برنامه در مراسم دانشجويان جديدالورود در پرديس بين الملل دانشگاه نيز برگزار شد.

1398/07/17