انتخاب 2 اثر ادبی و پژوهشی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی یزد در جشنواره ملی قرآن کریم
اثر پژوهشی خانم مریم غلامی دانشجوی رشته بهداشت محیط در مقطع دکترا و اثر ادبی خانم الهه خوانین زاده دانشجوی رشته مهندسی بهداشت حرفه ای در مقطع کارشناسی که در بیست ‌و پنجمین جشنواره قرآنی هدهد وزارت بهداشت حائز رتبه برتر شده بودند، در سی‌وپنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان نیز حائز رتبه شدند.
به گزارش مفدا یزد، به نقل از مفدا، دکتر محمد روح‌الله محمدعلی‌نژاد عمران رییس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در نشست خبری سی‌وپنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌های کشور که دوشنبه 16 فروردین ماه در استودیو روابط عمومی وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور از سال 1364 در ایران اسلامی آغاز به کار کرد که مجموعه جهاد دانشگاهی، میزبانی 24 دوره این جشنواره بود.

رییس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، اضافه کرد: در ادامه با شکل گیری "شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان" و با تصمیم این شورا بنا شد تا برگزاری این جشنواره به صورت گردشی در میان دستگاه‌های عضو اجرا شود که بر این اساس این سومین دوره است که وزارت بهداشت افتخار میزبانی این جشنواره مهم را دارا است.

وی ضمن اشاره به تاریخ برگزاری مراسم اختتامیه سی‌وپنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌های کشور، ابراز داشت: اختتامیه این جشنواره 22 فروردین‌ماه سال 1400 در سالن همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور تعدادی از برگزیدگان ساکن در شهر تهران به جهت رعایت دستورالعمل‌های بهداشت برگزار خواهد شد و نماینده دانشجویان ایران در هر رشته برای شرکت در مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان جهان اسلام مشخص خواهند شد.

علی‌نژاد تعداد رشته‌های این دوره از جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌های کشور را 33 رشته عنوان کرد و گفت: برگزیدگان دستگاه‌های دانشگاهی از جمله "وزارت علوم"، "وزارت بهداشت"، "دانشگاه آزاد اسلامی"، "دانشگاه‌های جامع علمی‌کاربردی"، "پیام‌نور"، "فنی‌وحرفه‌ای"، "فرهنگیان" و "علوم‌ و معارف قرآن کریم" در این جشنواره برای آخرین بار با یکدیگر به رقابت پرداختند که بر اساس نتایج به دست آمده در "رتبه‌بندی دستگاه‌های شرکت کننده" در سی‌وپنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌های کشور، وزارت بهداشت موفق به کسب رتبه نخست با کسب 120 امتیاز شده است.
1400/01/18