ایمسا در سالی که گذشت/ گزارش عملکرد ایمسا در دوران شیوع کووید 19
دبیر کل انجمن علمی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی یزد در گفت و گو با مفدا یزد به تشریح عملکرد ایمسا در دوران شیوع کووید 19 پرداخت.

یاسر محمدی در گفت و گو با مفدا یزد در این خصوص تصریح کرد: همزمان با شروع کرونا ایمسا یزد به سدک (ستاد دانشجویی مقابله با کرونا) پیوست و بخش تولید محتوای سدک را در دست گرفت و مطالب را در این زمینه آماده نمود.

وی افزود: پس از گذشت مدتی در بخش علمی نیز ضمن همکاری با همکاران مختلف به برگزاری دوره های علمی سدک با هدف کمک به کادر درمان پرداختیم.

محمدی به بخش دیگری از فعالیت اعضای ایمسا یزد در سدک به طراحی رادیو کرونوک اشاره کرد و افزود: این بخش از کار نیز مورد استقبال ویژه عموم جامعه قرار گرفت.

دبیر کل انجمن علمی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدصدوقی یزد خاطرنشان کرد: همزمان با فعالیت در ستاد دانشجویی مبارزه با کرونا، اعضای ایمسا اقدام به برگزاری اولین سری لایو های قرنطینه نمودند که هدف از برگزاری آنها انتقال تجربیات اساتید گرانقدر به دانشجویان و تشویق دانشجویان و خانواده ها به ماندن در منزل بود.

او با بیان اینکه اقدامات ایمسا یزد در سدک چنان در سطح ملی برجسته شد که یک ستون از سند ملی دانشجویان پزشکی ایران در مبارزه با کرونا به این مهم اختصاص یافت عنوان کرد: با پایان موج اول کرونا ایمسا یزد اقدام به برگزاری که کلاس های 0 تا 100 پژوهش نمود که بخشی از عواید این طرح به تهیه ماسک برای دانشجویان پزشکی بالینی اختصاص یافت و در دو فاز این ماسک ها بین دانشجویان بالینی پخش شد.

وی ادامه داد: فاز سوم توزیع ماسک نیز در اردیبهشت ماه سال جاری انجام خواهد شد.

دبیر کل انجمن علمی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی یزد یادآورشد: با توجه به اخبار ضد و نقیض و نیاز عمومی جامعه به دریافت اخبار دقیق کرونایی، ایمسا یزد اقدام به برگزاری لایو های دوره ای تحت عنوان لایو های کووید با دکتر شریفی نمود تا آخرین اخبار کرونا را در اختیار عموم جامعه قرار دهد.

1400/01/18