برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویان و دستیاران دانشگاه علوم پزشکی شهیدصدوقی یزد در سال 1400
انتخابات شورای صنفی دانشجویان و دستیاران دانشگاه علوم پزشکی شهیدصدوقی یزد در سال 1400 از 18 تا 22 فروردین ماه در بستر الکترونیک برگزار می شود.
به گزارش مفدا یزد ، علاقه مندان جهت ثبت‌نام می‌توانند به آدرس ssu.ac.ir/registering مراجعه کنند.
*پس از بررسی صلاحیت داوطلبان، اسامی نهایی در تاریخ 29 و 30 فروردین از طریق سایت معاونت فرهنگی دانشجویی اعلام میگردد.
*داوطلبین رد صلاحیت شده میتوانند در تاریخ 31 فروردین و 1 اردیبهشت با مراجعه به مدیریت دانشجویی به رد صلاحیت خود اعتراض نمایند.
تمامی دانشجویان دانشکده‌های علوم‌پزشکی که دارای شرایط ذیل باشند می‌توانند داوطلب عضویت در شورای صنفی دانشجویان گردند.
_تابعیت جمهوری اسلامی ایران
_التزام به قانون اساسی و اصل ولایت فقیه
_ نداشتن حکم انضباطی در مقطع تحصیلی فعلی مبنی بر محرومیت از تحصیل و بالاتر از آن به شرط تأیید حکم در مراجع ذیصلاح وفق آیین‌نامه و شیوه‌نامه اجرایی شورای انضباطی دانشجویان
_ نداشتن بیش از یک ترم مشروطی آموزشی
_ نداشتن مسئولیت و عضویت در شورای مرکزی تشکل‌های اسلامی و بسیج دانشجویی
_ هر دانشجو صرفاً می‌تواند در یک شورای صنفی واحد (خوابگاه یا دانشکده) عضویت داشته باشد
_ مدت باقیمانده از دوران تحصیل بدون احتساب ترمی که در آن انتخابات برگزار می‌گردد کمتر از دوترم نباشد.
_ دانشجویان مشمول قوانین آموزشی میهمان، نمی‌توانند عضو شورای صنفی شوند.
1400/01/18