فوری/ آغاز طرح ملی غربالگری سلامت روان دانشجویان جدید الورود
رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی شهیدصدوقی یزد از آغاز اجرای برنامه سنجش آمادگی روانشناختی دانشجویان جدید الورود در قالب "طرح ملی غربالگری سلامت روان" همزمان با سراسر کشور در یزد خبر داد و افزود: کلیه دانشجویان جدید الورود مهر و بهمن سال جاری در اولین فرصت در این طرح ملی ثبت نام کنند.

سعیده میرحسینی در گفت‌وگو با مفدایزد ضمن اعلام خبر فوق تصریح کرد: غربالگری سلامت روان دانشجویان برنامه ای است که هر ساله با دستور وزارت بهداشت در دانشگاه های علوم پزشکی اجرا می‌شود. امسال نیز با آغاز سال تحصیلی جدید، برنامه سنجش آمادگی روانشناختی دانشجویان ورودی جدید در قالب « طرح ملی غربالگری سلامت روان » توسط اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان اجرا می‌شود.

رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: دانشجویان ورودی جدید یک ماه تا پایان اسفند 99 فرصت دارند با مراجعه به سایت به نشانی https://ccsm.behdasht.gov.ir فرم پرسشنامه را تکمیل نمایند و تکمیل پرسشنامه سلامت روان برای تمامی دانشجویان ورودی جدید الزامی است.

وی تاکید کرد: همتایاران سلامت روان اداره مشاوره نیز جهت اطلاع رسانی هر چه بهتر و سریع‌تر طرح غربالگری، همکاری لازم را با کارشناسان اداره مشاوره در این خصوص دارند.

این مسئول تاکید کرد: دانشجویان دقت داشته باشند ابتدا مشخصات فردی را تکمیل نموده و سپس وارد صفحه بعد شوند.

میرحسینی اظهار داشت: دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی یزد برای راهنمایی و دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق شماره 38303178 035با مشاوران و کارشناسان اداره مشاوره دانشگاه در تماس باشند.

به گفته وی این طرح ملی هرساله به صورت حضوری و توسط کارشناسان و مشاوران مرکز انجام می شده است لذا امسال به دلیل شرایط موجود بیماری کووید 19 به صورت مجازی و غیرحضوری انجام می گیرد.

1399/12/03