به مناسبت سالروز وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها؛ محفل انس با قرآن برگزار شد
محفل انس با قرآن 7 بهمن به مناسبت سالروز وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهیدصدوقی یزد برگزار شد.

به گزارش مفدا یزد فرزانه السادات طباطبایی کارشناس قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی شهیدصدوقی یزد در این خصوص اظهارکرد: محفل انس با قرآن کریم با هدف توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی و تعمیق باورهای دینی به اجرا در آمد.

وی با اشاره به آیه قرآن کریم که «یاد خدا آرام بخش دلهاست»، افزود: باید تلاش کنیم فرهنگ تلاوت و تدبر در قرآن در بین مردم و همکاران باب شود و راه رسیدن به این فرهنگ، عادت کردن به قرآن‌خوانی است.

طباطبایی عنوان کرد: تاکید کرد: نشر فرهنگ قرآنی ضامن سلامت روح و روان جامعه در برابر همه آفات و راهکار مقابله با فرهنگ بیگانه است.

1399/11/14