کسب نائب قهرمانی تیم های ورزشی دانشگاه علوم پزشکی یزد در اولین المپیاد بازی های فکری و ورزش‌های الکترونیک مجازی
رئیس تربیت بدنی دانشگاه، ضمن ابراز خرسندی از کسب مقام دوم کشوری در اولین المپیاد بازی های فکری و ورزشهای الکترونیک مجازی در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور، اظهارداشت: دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در رتبه بندی دانشگاه ها با کسب 5 مدال رنگارنگ (دوطلا- دو نقره و یک برنز) و رده دوم در بین دانشجویان دختر و رده پنجم در بین دانشجویان پسر و رتبه کل دوم کشوری در بین 60 دانشگاه علوم پزشکی کشور بسیار خوش درخشید.
به گزارش مفدا یزد، محمدرضاساده ضمن تبریک به مقام آوران و جامعه ورزشی دانشگاه، از زحمات پرسنل فعال و پویای تربیت بدنی تقدیر و تشکر نمود و دستیابی به این این موفقیت را مدیون حمایت‌ها و پشتیبانی‌های رئیس‌دانشگاه، معاون محترم توسعه و معاون محترم دانشجویی فرهنگی و تمامی زحمت کشان عرصه ورزش دانشگاه دانست.

وی تصریح کرد: اعتقاد به اینکه ورزش مقوله ای لازم در زندگی تمامی افراد و امری ضروری در دوران کرونا می باشد، همین امر باعث شد که در این دوران با اهتمام لازم جهت فعالیت در امر ورزش بکوشیم و شاهد موفقیت‌های خوبی در سطح استان و کشور باشیم‌.
1399/11/06