مدیر امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد:
اسامی برگزیدگان مسابقه کتابخوانی «حجاب شناسی» اعلام شد
مدیر امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد خبر داد: اسامی برگزیدگان مسابقه کتابخوانی «حجاب شناسی» اعلام شد.

به گزارش مفدا یزد، حجت الاسلام علیرضا خراسانی ضمن اعلام خبر فوق تصریح کرد: مسابقه کتابخوانی «حجاب شناسی» 24 دی ماه به مناسبت سالروز کشف حجاب توسط رضاخان ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شهیدصدوقی یزد برگزار شد.

وی با اشاره به اسامی برگزیدگان گفت: خدیجه فتاحی اردکانی، عزت اکبری توت، ام البنین حسینی، زهره خنجرپناه و محمدعلی فلاح زاده ابرکوهی از جمله افراد برگزیده در این مسابقه کتابخوانی آنلاین می باشند.

این مسابقه به صورت آنلاین از طریق آدرس ssu.ac.ir/azmoon روز چهارشنبه 24 دی از ساعت 9 الی 14 ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شهیدصدوقی یزد برگزار شد و 244 نفر شرکت کردند.

1399/11/06