جهت شركت در مسابقه ملي طرح اوقات فراغت كرونايي دانشجويان؛
فقط 15 روز فرصت باقيست/ جوايز دو برابر شد
عضو هيات علمي گروه مهندسي بهداشت محيط دانشگاه علوم پزشكي يزد از برگزاري مسابقه‌اي با عنوان «طرح اوقات فراغت كرونايي دانشجويان» خبر داد و افزود: دانشجويان فقط 15 روز ديگر ( اول خرداد جاري) فرصت دارند تا در اين سامانه ثبت نام كنند.

«دكتر محمدتقي قانعيان» استاد دانشگاه و مؤسس نمايشگاه مجازي باما در گفت و گو با  مفدايزد اعلام كرد: مسابقه ملي «طرح اوقات فراغت كرونايي دانشجويان» با هدف توانمندسازي دانشجويان از طريق ارتباط بين واحدهاي درسي دانشگاهي و شركت‎هاي فعال در سطح كشور برگزار مي‎شود.

عضو هيات علمي گروه مهندسي بهداشت محيط دانشگاه علوم پزشكي يزد از برگزاري مسابقه‌اي با عنوان «طرح اوقات فراغت كرونايي دانشجويان» خبر داد و تصريح كرد: هدف از اجراي اين طرح اين است كه با توجه به اينكه در ايام اوقات فراغت كرونايي امكان كارآموزي دانشجويان وجود ندارد، از طريق نمايشگاه مجازي باما بتوانند با مؤسسات و شركت هاي مرتبط با رشته خود آشنا شوند.

وي با بيان اين كه نمايشگاه مجازي باما يك سايت تخصصي در حوزه بهداشت، ايمني، محيط زيست و انرژي است كه به دنبال توانمندسازي دانشجويان از طريق ارتباط بين واحدهاي درسي دانشگاهي و شركت هاي فعال در سطح كشور است، افزود: دانشجويان مي‌توانند با ورود به سايت اين شركت‌ها، محصولات و خدمات، كاتالوگ‌ها، طرح‌هاي اجرا شده و ساير اطلاعات آنها را مشاهده كنند و ضمن آشنايي با شركت‌هاي دانش بنيان، اختراعات حوزه تخصصي خود را نيز مشاهده كنند.

وقانعيان آخرين مهلت شركت در اين مسابقه را سوم خردادماه امسال اعلام كرد و در مورد نحوه حضور دانشجويان در اين طرح گفت: دانشجويان مي توانند از طريق سايت نمايشگاه مجازي باما (www.bamahse.com) نسبت به كسب اطلاعات و ثبت نام اقدام نمايند.

وي ادامه داد: دانشجويان شركت كننده در اين طرح مي بايست جدول طرح اوقات فراغت را براي واحدهاي درسي خود تكميل و به آدرس ايميل هاي

bamahse@gmail.com

info@bamahse.com

support@bamahse.com

و يا به شبكه هاي اجتماعي شماره تلفن هاي 09133564547و 09171262204 ارسال كنند و درصورت نياز به راهنمايي با اين شماره تلفن ها تماس بگيرند.

به گفته وي، همه دانشجويان از مقاطع و رشته‌هاي مختلف وزرات علوم و بهداشت مي توانند در اين مسابقه شركت كنند.

اين عضو هيات علمي دانشگاه، در مورد اطلاعات تكميلي مورد نياز براي شركت در اين مسابقه نيز تصريح كرد: اطلاعاتي مانند واحدهاي درسي تخصصي كه در دانشگاه گذرانده شده و كاربرد آن‌ها، چگونگي درآمدزايي از اين واحدهاي درسي، نحوه ورود به بازار كار و كسب درآمد از طريق اين واحدها، ميزان نياز به مهارت‌هاي فردي و حرفه‌اي ديگري مانند فن بيان، نرم افزارهاي تخصصي رشته، نرم افزارهاي طراحي مانند اتوكد، فتوشاپ و زبان انگليسي هم بايد توسط دانشجويان تكميل شود.

قانعيان در ادامه با بيان اين كه نمايشگاه مجازي باما شامل حدود 146 رشته دانشگاهي و شركت‌هاي فعال مربوط به اين رشته‌هاست، در خصوص نحوه بررسي و امتيازدهي اين مسابقه نيز گفت: همه جداول تكميل شده ارسالي، مورد بررسي قرار مي‌گيرند كه براي بررسي از مشورت دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه و جمعي از اساتيد با تخصص‌هاي مختلف نيز استفاده مي‌شود.

به گفته وي، جوايز مسابقه طرح اوقات فراغت كرونايي دانشجويان براي سه نفر اول مبلغ 5 ميليون ريال، سه نفر دوم مبلغ 4 ميليون ريال، سه نفر سوم مبلغ 3 ميليون ريال و سه نفر چهارم مبلغ 2 ميليون ريال خواهد بود.

1399/02/16