با حضور مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبري دانشگاه و رئيس بيمارستان شهيد صدوقي يزد؛
از خانواده اولين شهيد مدافع سلامت استان يزد تكريم شد
تكريم خانواده اولين شهيد مدافع سلامت استان يزد به مناسبت هفته سلامت با حضور حجت الاسلام و المسلمين متوسل مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبري دانشگاه و دكتر سليماني رئيس بيمارستان شهيد صدوقي انجام شد.
به گزارش روابط عمومي فرهنگي و دانشجويي دانشگاه : يزد اين مراسم 6 ارديبهشت جاري همزمان با هفته سلامت و آغاز ماه مبارك رمضان با حضور جمعي از مسئولين بيمارستان و دانشگاه علوم پزشكي يزد از خانواده شهيد مدافع سلامت محمود شمس‌الديني تقدير و تشكر شد.

محمود شمس الديني، عضو بسيج جامعه پزشكي استان يزد، به دليل گرفتار شدن به بيماري كوويد 19، 9  فروردين ماه شهادت رسيد. شهيد شمس الديني در نقاهتگاه بسيج جامعه پزشكي مشغول به فعاليت بود و در اين مدت، از هيچ خدمتي براي بهبودي بيماران فرو گذار نكرد.

خدمات و تلاش هاي متمادي و دلسوزانه وي در بيمارستان هاي صحرايي در راستاي خدمت به مردم محروم آن مناطق، مشاركت در كمك به سيل زدگان غرب كشور، همكاري در اعزام پزشكان به مناطق محروم و دها خدمات ارزنده ديگر از ايشان به يادگار مانده است.

1399/02/08