فرم ثبت نام داوطلبین انتخابات شورای صنفی 1400

*پس از بررسی صلاحیت داوطلبان، اسامی نهایی در تاریخ 29 و 30 فروردین از طریق سایت معاونت فرهنگی دانشجویی اعلام میگردد.

*داوطلبین رد صلاحیت شده میتوانند در تاریخ 31 فروردین و 1 اردیبهشت با مراجعه به مدیریت دانشجویی به رد صلاحیت خود اعتراض نمایند.

تمامی دانشجویان دانشگاه /دانشکدههای علوم پزشکی که دارای شرایط ذیل باشند، می توانند داوطلب عضویت در شورای صنفی دانشجویان گردند:
-تابعیت جمهوری اسلامی ایران
-التزام به قانون اساسی و اصل ولایت فقیه
-نداشتن حکم انضباطی در مقطع تحصیلی فعلی مبنی بر محرومیت از تحصیل و بالاتر از آن به شرط تأیید حکم در مراجع ذی صلاح وفق آئین نامه و شیوه نامه اجرایی شورای انضباطی دانشجویان.
-نداشتن بیش از یک ترم مشروطی آموزشی
-نداشتن مسئولیت و عضویت در شورای مرکزی تشکل های اسلامی و بسیج دانشجویی
-هر دانشجو صرفاً می تواند در یک شورای صنفی واحد (خوابگاه یا دانشکده) عضویت داشته باشد. - مدت باقی مانده از دوران تحصیل بدون احتساب ترمی که در آن انتخابات برگزار می گردد کمتر از دو ترم نباشد.
-دانشجویان مشمول قوانین آموزشی میهمان، نمی توانند عضو شورای صنفی شوند.

1400/01/16