معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد
نشست مدیران حوزه بهداشت دانشگاه با حضور معاون بهداشتی دانشگاه

نشست مدیران حوزه بهداشت دانشگاه با حضور معاون بهداشتی دانشگاه و روسای مراکز و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها و مدیران فنی مرکز بهداشت استان جهت پیشبرد برنامه‌های حوزه سلامت برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، با توجه به‌ نزدیک بودن ایام نوروز 1401 و اجرای برنامه های سلامت نوروزی و کنترل بیماری کرونا و انجام واکسیناسیون این نشست جهت هماهنگی و تبادل نظر برگزار شددر این جلسه دکتر میرزایی ضمن تشکر و قدردانی از زحمات همکاران در طول دوران کنترل بیماری کرونا بر انجام برنامه سلامت نوروزی و انجام واکسیناسیون عمومی بویژه کودکان و دانش آموزان تاکید کرد .در ادامه گروه های فنی مرکز بهداشت استان در مورد شاخص های موجود در شهرستان های مختلف با مدیران بحث و تبادل نظر کردند.

1400/12/21

تاریخ بروزرسانی: 1401/05/15