معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد
برگزاری جلسه هماهنگی برون بخشی برنامه بسیج سلامت نوروزی 1401

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، جلسه هماهنگی برنامه بسیج سلامت نوروزی با حضور دکتر شریفی معاون فنی مرکز بهداشت استان و نمایندگان ادارات مرتبط برگزار گردید. در ابتدا دکتر شریفی با توجه به وجود بیماری کرونا در استان بر انجام بازدیدهای گروهی و تشدید نظارتها بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و بهبود شاخص های بهداشتی تاکید کرد. سپس آقای دکتر جعفری مدیر گروه سلامت محیط و کار در مورد اجرای برنامه بسیج سلامت نوروزی در سال 1401 و وظایف دستگاه ها مطالب خود را ارائه نمود. در ادامه نمایندگان ادارات درخصوص برنامه های نوروزی و همکاری متقابل گزارشی را ارائه دادند.

1400/12/21

تاریخ بروزرسانی: 1401/05/20