معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد
برگزاری جلسه هماهنگی اجرای بسیج سلامت نوروزی سال 1401
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، جلسه هماهنگی اجرای بسیج سلامت نوروزی سال 1401 با هدف برنامه ریزی و خدمت رسانی هر چه بهتر به مسافرین نوروزی برگزار گردید.
در این جلسه که با حضور معاون فنی و جمعی از مدیران ستادی مرکز بهداشت استان برگزار شد در خصوص برنامه های کشیک ایام تعطیلات نوروز در مراکز بهداشت شهرستان ها، انتظارات از اعضاء کمیته بحث و تبادل نظر گردید.
از موارد تاکید شده : تشدید نظارتهای واحد بهداشت محیط از مراکز موادغذایی واماکن عمومی، فعال بودن مراکز واکسیناسیون، نظارت از برنامه حضور پزشکان و سایر تیم سلامت در مراکز 16 ساعته کرونا، نظارت بر فعالیت درمانگاهها ، رفع نیاز تجهیزات دارویی و مواد مورد نیاز کلیه مراکز، تنظیم برنامه حضور پزشکان خانواده در مراکز روستایی و ... بود که با نظر مسئولین واحدهای مختلف برنامه ریزی گردید .
1400/12/04

تاریخ بروزرسانی: 1401/05/15