۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۸ ارديبهشت
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید صدوقی یزد
مطالب آموزشي

اهميت وعده  صبحانه
اهميت مصرف سبزي 
يد چيست و چه اهميتي دارد
پرفشاري خون
گروه هاي غذايي هرم
نيازهاي تغذيه در دوران مدرسه
اصول تغذيه ومصرف موادمغذي درسالمندان
فشارخون و راه درمان آن
از فوايد نمك يد دار تصفيه شده تا مضرات نمك دريا
پيام هاي تغذيه اي به مناسبت بسيج ملي نمك 93
چگونه مصرف نمك را كاهش دهيم؟
روش هاش كاهش مصرف نمك و روغن
اهميت كاهش مصرف نمك
 
نظام كنترل و مراقبت بيماري التور
 
نظام كنترل و مراقبت بيمار مشكوك به فلج شل حاد
 
نظام كنترل و مراقبت از فشار خون بالا
 
نظام كنترل و مراقبت حيوان گزيدگي و هاري
 
نظام كنترل و مراقبت بيماري تب مالت
 
نظام كنترل و مراقبت بيماري پديكلوزيس
 
نظام كنترل و مراقبت بيماري سالك
 
نظام كنترل و مراقبت بيماري سل
 
نظام كنترل و مراقبت بيماري سياه سرفه
 
نظام كنترل و مراقبت بيماري سرخك
 
نظام كنترل و مراقبت بيماري تالاسمي
 
نظام كنترل و مراقبت بيماري هيپوتيروئيد
 
نظام كنترل و مراقبت طغيان
 
سوانح و حوادث در كودكان
 
پرسشنامه غربالگري اختلال طيف اتيسم
 
توصيه هاي بهداشتي هنگام مسافرت
 
نظام كنترل و مراقبت بيماري ديابت

نظام كنترل و مراقبت بيماري آنفولانزا 

نظام كنترل و مراقبت بيماري تب خون ريزي دهنده كريمه كنگو

عوارض و پيامدهاي نامطلوب ايمن سازي

 
تاریخ به روز رسانی:
1398/11/04
تعداد بازدید:
321
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی آیت الله شهید صدوقی یزد است.
Powered by DorsaPortal