صفحه نخست
ورود اعضاء
پست الکترونیک
۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۸ ارديبهشت
دوباره تلاش کنید
ENGLISH
!!!b1!!!
!!!b1!!!
صفحه اصلي
حوزه رياست
سرپرستي
معرفي مركز بهداشت شهرستان يزد
چارت سازماني مركز بهداشت شهرستان يزد
فرآيند بهبود(ميز خدمت الكترونيكي)
فرآيند و نحوه ي دريافت انواع خدمات طرح تحول سلامت
فرآیندها
حقوق شهروندي
شرح وظايف واحدها در حوادث و بلايا
قانون و آيين نامه كنترل دخانيات
آيين نامه ها و دستورالعمل ها
نظام سلامت
شپش و دانش آموزان
برنامه مروج سلامت در مدارس
مطالب آموزشي بارداري
زندگي سالم
مراقبت مادر و كودك
مراقبت بهداشتي مرزي
كتاب ها
پمفلت ها
پوستر
بخش نامه ها و قوانين
خيرين
فيلم ها
آئين نامه ها
آئين نامه هاي داخلي
آئين نامه هاي عمومي
فراخوان ها
فراخوان هاي داخلي
فراخوان هاي عمومي
برنامه هاي عملياتي
اطلاعيه ها
اطلاعيه هاي داخلي
دستورالعمل مسابقات ورزشي كاركنان دولت
فرآيند اختصاص نمره ارزشيابي سلامت كاركنان در سال 1398
اطلاعيه هاي عمومي
مطالب آموزشي
تقويم مناسبت هاي بهداشتي
گالري تصاوير
باز آموزش
حرفه اي
آلودگي هوا
آرايشگاه زنانه
گسترش
شكه گسترش
مصاحبه
واحدهاي اداري
آموزشگاه بهورزي
كميته فرهنگي، رفاهي، تفريحي
طرح كرامت
صفحه قديم كميته رفاهي، فرهنگي و تفريحي
آموزش کارکنان
معرفی
منابع آموزشی
درآمد
آمار
گسترش شبكه
دستور العمل اجرايي برنامه گسترش PHC
معرفي
فناوري اطلاعات و ارتباطات
واحد حراست
واحد امور اداري
واحد كارگزيني
واحد دبيرخانه
واحد خدمات
واحد امور مالي
واحد اموال و انبار
واحد نقليه
واحد كارپردازي
واحد روابط عمومي
واحدهاي فني
سلامت محيط
معرفي واحد
آيين نامه ها و دستور العمل ها
چك ليست ها
فلوچارت ها
مبارزه با حشرات و جوندگان
گندزدايي، ضدعفوني و سمپاشي
بهداشت پرتوها
سلامت كار
مبارزه با بيماري ها
معرفي
بيماري هاي واگير
بهداشت خانواده
معرفی
آموزشی
تخمدان پلی کیستیک
فرزندپروری
بهداشت مدارس
معرفی واحد
مطالب آموزشی
آموزش سلامت
تغذيه
معرفي واحد
مطالب آموزشي
دستورالعمل ها
تغذيه گروه هاي ويژه
تغذيه و بيماري ها
بهداشت دهان و دندان
آزمايشگاه
تماس با ما
مطالب آموزشي
اهميت وعده صبحانه
اهميت مصرف سبزي
يد چيست و چه اهميتي دارد
پرفشاري خون
گروه هاي غذايي هرم
نيازهاي تغذيه در دوران مدرسه
اصول تغذيه ومصرف موادمغذي درسالمندان
فشارخون و راه درمان آن
از فوايد نمك يد دار تصفيه شده تا مضرات نمك دريا
پيام هاي تغذيه اي به مناسبت بسيج ملي نمك 93
چگونه مصرف نمك را كاهش دهيم؟
روش هاش كاهش مصرف نمك و روغن
اهميت كاهش مصرف نمك
نظام كنترل و مراقبت بيماري التور
نظام كنترل و مراقبت بيمار مشكوك به فلج شل حاد
نظام كنترل و مراقبت از فشار خون بالا
نظام كنترل و مراقبت حيوان گزيدگي و هاري
نظام كنترل و مراقبت بيماري تب مالت
نظام كنترل و مراقبت بيماري پديكلوزيس
نظام كنترل و مراقبت بيماري سالك
نظام كنترل و مراقبت بيماري سل
نظام كنترل و مراقبت بيماري سياه سرفه
نظام كنترل و مراقبت بيماري سرخك
نظام كنترل و مراقبت بيماري تالاسمي
نظام كنترل و مراقبت بيماري هيپوتيروئيد
نظام كنترل و مراقبت طغيان
سوانح و حوادث در كودكان
پرسشنامه غربالگري اختلال طيف اتيسم
توصيه هاي بهداشتي هنگام مسافرت
نظام كنترل و مراقبت بيماري ديابت
نظام كنترل و مراقبت بيماري آنفولانزا
نظام كنترل و مراقبت بيماري تب خون ريزي دهنده كريمه كنگو
عوارض و پيامدهاي نامطلوب ايمن سازي
تاریخ به روز رسانی:
1398/11/04
تعداد بازدید:
321
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به
دانشگاه علوم پزشکی آیت الله شهید صدوقی یزد
است.
×
ورود اعضاء
Powered by
Dorsa
Portal