پلمب 27 واحد صنفی متخلف در تعطیلات نوروزی 1401
از 25 اسفندماه تا 15 فروردین ماه، 27 واحد صنفی متخلف توسط بازرسان بهداشت محیط در استان یزد پلمب شدند.

به گزارش وب دا یزد- مدیر گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان یزد با اشاره به اجرای طرح سلامت نوروزی از 25 اسفند تا 13 فروردین گفت: در این مدت، از 8 هزار و 64 مراکز تهیه وتوزیع واماکن عمومی حساس، اماکن بین راهی، سامانه های آبرسانی ومراکز عرضه قلیان بازرسی شد.

دکتر جعفری ادامه داد: در این بازدیدها، 229 مورد به علت تخلف از قوانین ومقررات بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند واز این تعداد 27 مورد به علت نقص بحرانی و عدم رعایت پروتکل های بهداشتی پلمب شدند.

وی با اشاره به موارد پلمب شده افزود: چهار مرکز و اماکن بین راهی، 18 مرکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی و 5 مورد از اماکن عمومی به دلیل تخلف پلمب شدند.

دکتر جعفری گفت: هم چنین جهت نظارت وکنترل بر مواد غذایی عرضه شده در سطح توزیع، تعداد هزار و 502 مورد نمونه برداری از مواد غذایی انجام شد و مقدار 10707٫01 کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شد.a

وی ادامه داد: و همچنین در راستای ارتقاء بهداشت متصدیان و افراد درگیر در تهیه و عرضه مواد غذایی، تعداد 725 مورد کارت تندرستی صادر شده است.

دکتر جعفری به گردشگر پذیر بودن استان در ایام نوروز اشاره کرد و اظهار داشت: در این مدت از 379 مراکز اقامتی شامل هتل، متل، مهمانسرا، مهمانپذیر بازرسی شد و چهار واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.

مدیر گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان یزد تاکید کرد: همچنین جهت کنترل کیفی آب آشامیدنی مورد استفاده سه هزار و 283 مورد کلرسنجی انجام شده است.

دکتر جعفری تصریح کرد: در این طرح تعداد 105 اکیپ بازرسی مشغول فعالیت بودند که شامل 154 نفر از همکاران بهداشت درسطح محیط استان یزد می باشد.

1401/01/14