پژوهشکده طب تولید مثل
فراخوان برگزاری نهمین کنگره بین المللی طب تولید مثل یزد به صورت مجازی

·                    نهمین کنگره بین المللی طب تولید مثل یزد در تاریخ 23 لغایت 26 اردیبشت ماه 1400 به صورت مجازی برگزار می شود.

·                    محورهای اصلی کنگره شامل تکنیک های کمک باروری، یوروآندرولوژی، ژنتیک تولید مثل، سلولهای بنیادی، کووید 19 و طب تولید مثل و همچنین حفظ باروری می باشد.

·                    این کنگره دوسالانه به منظور آشنایی اساتید، محققین و دانشجویان ایرانی با آخرین دستاوردهای روز دنیا در زمینه طب تولید مثل برنامه ریزی شده است.

·                    هدف از برگزاری جشنواره در خلال این کنگره، تشویق دانشجویان رشته های مرتبط با طب تولید مثل بوده است و به 5 طرح دانشجویی برگزیده جوایزی اهدا خواهد شد.

·                    سخنرانی های کلیدی کنگره در قالب وبیناربرگزار خواهد شد و دارای امتیاز بازآموزی می باشد.

·                    کنگره به زبان انگلیسی برگزار می شود و اطلاعات جامع تر در سایت انگلیسی پژوهشکده در دسترس علاقه مندان می باشد.

1399/07/28

يزد، صفاييه ، خيابان بوعلي ،پژوهشكده علوم توليد مثل يزد