نهمین کنگره بین المللی جشنواره دانشجویی طب تولید مثل
نهمین کنگره بین المللی و جشنواره دانشجویی طب تولیدمثل توسط پژوهشکده علوم تولیدمثل یزدبرای اولین بار بصورت مجازی در اردبیهشت ماه سالجاری برگزار خواهد شد.
دبیر علمی نهمین کنگره بین المللی و جشنواره دانشجویی طب تولیدمثل گفت: این پژوهشکده افتخار دارد تا هر دوسال یکبار کنگره بین المللی و جشنواره دانشجویی طب تولیدمثل را برگزار نماید . امسال نیزدر نهمین دوره از این کنگره که در تاریخ 23 تا 25 اردیبهشت ماه خواهد بود، میزبان اساتید، متخصصین و دانشجویان گرامی خواهیم بود. و مراسم افتتاحیه کنگره نیز در تاریخ 23 اردیبهشت در محل سالن همایشهای باقرالعلوم(ع) برگزار خواهد شد که در این مراسم به نفرات برگزیده و پوسترهای منتخب برتر تندیس جشنواره و جایزه نقدی داده خواهد شد .
دکتر نسیم طبیب نژاد در ادامه تصریح کرد: تاکنون حدود 500 خلاصه مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شده که از کشورهای ایران، هلند و اندونزی و ... بوده است که از این تعداد خلاصه مقاله 300 مورد آن برگرفته از تحقیقات دانشجویی می باشد.
وی افزود: این کنگره با زیرگروههای آندورلوژی، نازایی زنان،سلولهای بنیادی،جنین شناسی، طب بازساختی ، نانوتکنولوژی،نقش کووید 19 در ناباروری و ژنتیک ناباروری خواهد بود . لازم به ذکر است که همزمان با این کنگره چهارمین کنگره بین المللی ژنتیک هم در تاریخهای 30 و 31 اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد .
دکتر طبیب نژاد گفت: مقالات توسط صاحب نظران رشته های مرتبط، 4 داور بین المللی و داخلی داوری شده که با توجه به میانگین نمره داوری باضافه امتیاز مقاله چاپ شده 15 دانشجوی برگزیده انتخاب شده اند که 13 دانشجو در نهمین کنگره بین المللی و دانشجویی طب تولیدمثل و 2 دانشجو در چهارمین کنگره بین المللی ژنتیک می باشند .
وی در ادامه افزود: در این کنگره بین المللی 39 سخنرانی و 158 پوستر ارائه خواهد شد و همینطور در چهارمین کنگره ژنتیک هم 18 سخنرانی و 47 پوستر خواهیم داشت.
دکتر طبیب نژاد در پایان خاطرنشان کرد: سخنرانان خارجی این کنگره از کشورهای آمریکا، کانادا، هلند، انگلیس، استرالیا، نیوزلند، اسپانیا، یونان، ترکیه وعمان خواهند بود. ضمنا سخنرانی های علمی دو کنگره بصورت 10 وبینار علمی با سخنرانیهای کلیدی با امتیاز بازآموزی و 4 جلسه علمی دانشجویی انجام خواهد .
با توجه به اینکه این کنگره برای اولین بار به دلیل پاندمی کووید 19 بصورت مجازی برگزار میگردد، امیدواریم که بتوانیم همچون سالهای گذشته میزبان خوبی برای اساتید و دانشجویان باشیم . انشاء ا...
1400/02/18