فراخوان برگزاری چهارمین کنگره بین المللی ژنتیک تولیدمثل در اردیبهشت ماه 1400

همزمان با نهمین کنگره بین المللی و جشنواره دانشجویی طب تولید مثل ، برگزاری چهارمین کنگره بین المللی ژنتیک تولید مثل در اردیبهشت ماه 1400 برگزار خواهد شد.

دبیر علمی کنگره بین المللی ژنتیک تولیدمثل گقت: چهارمین کنگره بین المللی ژنتیک تولید مثل همزمان با نهمین کنگره بین المللی و جشنواره دانشجویی طب تولید مثل در تاریخ 30 لغایت 31 اردیبهشت ماه 1400 توسط پژوهشکده علوم تولید مثل یزد و با همکاری مرکز تحقیقات سقط برگزار خواهد شد.

دکتر محمدرضا دهقانی در ادامه تصریح کرد: برگزاری این کنگره در سال 1400 بدلیل شرایط بهداشتی ناشی از پاندمی کوید -19 بصورت مجازی و تحت چهار عنوان مجزا وبیناری (مجازی ) انجام خواهد شد.

وی افزود: محورهای اصلی کنگره شامل کاربرد پزشکی شخصی در ناباروری ، تاکید بر اهمیت روش های تشخیص ژنتیکی قبل از تولد و قبل از کاشت، نقش ژنتیک در ناباروری مردانه و زنانه میباشد. وی افزود این کنگره دوسالانه به منظور آشنایی اساتید، محققین و دانشجویان ایرانی با آخرین دستاوردهای روز دنیا در زمینه ژنتیک تولید مثل برنامه ریزی شده است.

دکتر دهقانی گفت: هدف از برگزاری جشنواره دانشجویی در خلال این کنگره، تشویق دانشجویان رشته های مرتبط با ژنتیک تولید مثل بوده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مهلت ارسال خلاصه مقالات دانشجویی پایان بهمن 1399 تعیین شده است و به 2 طرح دانشجوی برگزیده ، جوایزی اهدا خواهد شد. سخنرانی های کلیدی کنگره در قالب وبینار برگزار خواهد شد و دارای امتیاز بازآموزی می باشد. کنگره به زبان انگلیسی برگزار می شود و اطلاعات جامع تر در سایت انگلیسی پژوهشکده به آدرس YRSIcongress.ssu.ac.ir در دسترس علاقمندان می باشد.

1399/11/01