فراخوان برگزاری نهمین کنگره بین المللی طب تولید مثل یزد به صورت مجازی

نهمین کنگره بین المللی طب تولید مثل یزد در تاریخ 23 لغایت 25 اردیبشت ماه 1400 توسط پژوهشکده علوم تولیدمثل یزد برگزار خواهد شد.

دبیر علمی کنگره گفت:  نهمین کنگره بین المللی طب تولید مثل یزد در تاریخ 23 لغایت 25 اردیبشت ماه 1400 به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

دکتر نسیم طبیب نژاد در ادامه تصریح کرد: محورهای اصلی کنگره شامل زنان و ناباروری، جنین شناسی، تکنیک های کمک باروری، اورولوژی، آندرولوژی، ژنتیک تولید مثل، سلولهای بنیادی، نانو تکنولوژی و مهندسی بافت، و همچنین کووید 19 و طب تولید مثل می باشد.

وی افزود: این کنگره دوسالانه به منظور آشنایی اساتید، محققین و دانشجویان ایرانی با آخرین دستاوردهای روز دنیا در زمینه طب تولید مثل برنامه ریزی شده است. هدف از برگزاری جشنواره دانشجویی در خلال این کنگره، تشویق دانشجویان رشته های مرتبط با طب تولید مثل بوده است.

دکتر طبیب نژاد در پایان خاطر نشان کرد:  مهلت ارسال خلاصه مقالات دانشجویی پایان بهمن 99 تعیین شده است و به 5 طرح دانشجویی برگزیده، جوایزی اهدا خواهد شد.  سخنرانی های کلیدی کنگره در قالب وبینار برگزار خواهد شد و دارای امتیاز بازآموزی می باشد. کنگره به زبان انگلیسی برگزار می شود و اطلاعات جامع تر در سایت انگلیسی پژوهشکده به آدرس YRSIcongress.ssu.ac.ir در دسترس علاقمندان می باشد.

1399/11/29