برگزاری وبینار بین المللی آزمایشات تشخیص ژنتیکی پیش از تولد (PND)

باسمه تعالی

به همت مرکز تحقیقات سقط پژوهشکده علوم تولید مثل یزد و شرکت فن آور ژن آزما پژوهان ایساتیس (ژاپا) وبینار بین المللی با عنوان  "Prenatal & Pre-implantation Genetic Testing- Past, Present & Future"  دو شنبه مورخ 31 شهریور 1399 مصادف با 21 سپتامبر 2020 از ساعت 17 الی 20 برگزار می­شود.

دبیر علمی این وبینار پرفسور محمد حسن شیخها (متخصص ژنتیک پزشک) و ریاست پردیس بین الملل دانشگاه، برگزاری چنین سخنرانی هایی را با توجه به اهمیت تشخیص­های ژنتیکی پیش از تولد و پیش از لانه گزینی در حوزه تولید مثل و با نظر به ورود تکنولوژی­های جدید در این حوزه را مثمر ثمر و حائز اهمیت دانستند. رئیس وبینار پرفسور سید مهدی کلانتر (متخصص سیتوژنتیک) و ریاست بنیاد ملی نخبگان استان یزد تاکید کردند که تبادلات علمی در این حوزه در سطح بین المللی به ارتقا دانش و اطلاعات دانشجویان، متخصصین و کلیه ذینفعان این حوزه کمک شایانی خواهد کرد. بدین منظور از متخصصان این حوزه در سطح کشوری و جهانی ازجمله لندن، ایتالیا، عمان و ترکیه جهت بحث و تبادل نظر دعوت به همکاری شده است.

دبیر اجرایی برنامه، دکتر فاطمه منتظری نیز اذعان داشت که امتیاز باز آموزی برای بهره برداری گروه ­های هدف در نظر گرفته شده است که این گروه­ها شامل متخصصین ژنتیک (پزشکی و مولکولی)، متخصصین زنان، اطفال، پزشکان، پرستاران و ماما ها، بیوشیمی و سایر رشته های مرتبط می­باشند که میتوانند برای نحوه استفاده از امتیاز بازآموزی و لیست کامل گروه­های هدف به سامانه آموزش مداوم دانشگاه مراجعه نمایند. همچنین پوستر کنگره شامل لیست سخنرانان و لینک مورد نظر برای شرکت در وبینار ضمیمه شده است.

1399/06/31