وبینار تشخیص و درمان سندرم تخمدان پلی کیستیک در تاریخ 99/06/27 برگزار شد
دبیر علمی وبینارگفت: در تاریخ 27/6/99 پژوهشکده علوم تولیدمثل یزد قطب علمی کشور در زمینه ناباروری در ایران وبیناری با عنوان " تشخیص و درمان سندرم تخمدان پلی کیستیک " را با موفقیت برگزار کرد. دکتر مریم افتخار تصریح کرد: ....

دکتر مریم افتخار تصریح کرد: این وبینار خوشبختانه با استقبال بیش از 120 نفر شرکت کننده برگزار شد و هدف ما از برگزاری این وبینار در حقیقت به روز رسانی اطلاعات در حوزه طب تولیدمثل و ناباروری بوده است.

وی افزود: موضوعات مورد بحث در وبینار شامل : فیزیوپاتولوژی سندرم تخمدان پلی کیستیک ،سندرم تخمدان پلی کیستیک در نوجوانان، ناباروری و روشهای تحریک تخمک گذاری ،روشهای کمک باروری در بیماران دارای سندرم تخمدان پلی کیستیک ،عوارض تحریک تخمک گذاری و اختلالات متابولیسم در بیماران مبتلا به تخمدان پلی کیستیک بود که توسط اساتید فوق تخصص زنان و زایمان و نازایی و غدد ارائه داده شد.

دکتر افتخار در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم در سایر موضوعات مرتبط با ناباروری وبینارهایی پربارتر برگزار نماییم .

1399/06/25