کلینیک سلامت جنسی پژوهشکده علوم تولیدمثل یزد راه اندازی شد.

مسئول مرکز تحقیقات آندرولوژی پژوهشکده علوم تولیدمثل یزد گفت:کلینیک سلامت جنسی، مرکز درمانی است که با همکاری چند تخصص گوناگون ،سکس تراپی روشی علمی برای بهبود عملکرد جنسی و یا درمان مشکلات جنسی و جنسیتی است .

دکتر سراج الدین وحیدی در ادامه تصریح کرد: تجربه نشان داده که مراجعین به کلینیک اختلالات جنسی نیاز به یک بررسی کامل از نظر اختلالات جسمی و روانی و رابطه ای دارند.  مراجعینی داریم که سالهاست در بین انواع مطب ها با تخصص های گوناگون  در رفت و آمد هستند و نتیجه درخوری برای درمان آنها حاصل نشده است.

وی افزود: این افراد به کلینیک سلامت جنسی که متشکل از متخصصین مختلف آرولوژی،زنان،روانپزشکی،غدد و متخصص سکس تراپی است راهنمایی میشوند برای بررسی کامل همه جانبه و مسائل جنسی زوجین انجام میشود .

دکتر وحیدی خاطرنشان کرد: رابطه جنسی از جذاب ترین و چالش برانگیز ترین قسمت های رابطه اجتماعی از دیر باز بوده ولی هر موقع در این رابطه مشکلی ایجاد شود برای افراد بسیار سخت است که راجع به ان صحبت کنند. از آن‌جا که سلامت جنسی رابطه ای تنگاتنگ با سلامت باروری دارد، پژوهشکده علوم تولید مثل با راه اندازی کلینیک سلامت جنسی و برای پاسخگویی مسئولانه و علمی به نیاز و تقاضای موجود در اقشار مختلف جامعه به ارائۀ خدمت در زمینه‌های مختلف این جنبه از سلامت به شرح زیر می‌پردازد.

درمان مشکلات و اختلالات جنسی در مردان و زنان شامل :

عدم توانائی در برقراری ارتباط جنسی موفق پس از ازدواج

انزال زود رس

اختلال نعوظ

اختلال ارگاسم

کاهش میل جنسی در آقایان و خانمها

ارائۀ مشاورۀ ازدواج

خانواده و زوج درمانی

وی در پایان افزود: تیم تخصصی این کلینیک با بهره گیری از تخصص‌های مختلف علوم پزشکی و علوم رفتاری به صورت بین رشته ای به ارائۀ مشاوره و انجام خدمات تشخیصی و درمانی می‌پردازد.

1399/06/19