دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید صدوقی یزد
مصرف اسيدهاي چرب امگا 3 ممكن است توان باروري بانوان را افزايش دهد

كارشناس تغذيه پژوهشكده گفت: اسيدهاي چرب امگا 3 مي توانند توان باروري بانوان را بهبود بخشند.

سيدمجيد نقيب زاده در ادامه تصريح كرد: در تحقيقاتي كه در همين رابطه به انجام رسيده نشان داده شده است كه كمبود اسيدهاي چرب امگا 3 ممكن است توان باروري و عملكرد تخمدان را مختل نمايد. در مقابل برخورداري از يك برنامه غذايي غني از امگا 3 مي­تواند كيفيت تخمك­ها را بهبود بخشد.

 

وي افزود: براساس نتايج پژوهش­ها،  امگا 3 با دارا بودن خواص ضدالتهابي  بر سلامت كلي بدن از جمله سيستم قلبي عروقي، سيستم عصبي و دستگاه نوليدمثلي تاثيري مثبت دارد. از آنجا كه بدن قادر به ساختن همه انواع موردنياز اين مواد مغذي نيست، لازم است تا از طريق منابع غذايي سرشار از اين ماده مفيد و يا مكمل­ها نياز بدن به آن را رفع نمود. از جمله منابع غذايي خوب اين ماده غذايي مي­توان به روغن كلزا، روغن كتان، ماهي، آجيل­ها بخصوص گردو و برخي سبزي ها از جمله اسفناج، شاهي و كاهو اشاره نمود.

نقيب زاده در پايان خاطرنشان كرد: با برخورداري از يك سبك زندگي سالم شامل برنامه غذايي متعادل و سالم، فعاليت بدني متعادل و همچنين پرهيز از استرس و فشارهاي روحي و رواني، مي توان سلامت را ميهمان خانه خود ساخت.

تاریخ:
1398/12/01
تعداد بازدید:
148
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهید آیت الله صدوقی یزد میباشد.
Powered by DorsaPortal