دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید صدوقی یزد
طرح هاي تحقيقاتي

ردیف

عنوان

توضیح

1

بررسی اثر ضدباکتریایی پوشش جدید دارای پلی پروپیلن نانو ذرات سیلیکا واسانس صمغ درخت بنه در بسته بندی گوشت

با ارائه ی داده های این پژوهش و همچنین پژوهش های مشابه در صورت وجود خاصیت ضدباکتریایی اسانس صمغ درخت بنه می توان در جهت افزایش ماندگاری گوشت و جلوگیری از رشد باکتری های پاتوژن از آن استفاده کرد.

 

 

 

2

 

 

بررسی شیوع سرولوژیکی تولارمی در دامپزشکان،قصابان و کارگران کشتارگاه در استان یزد

در انسان نمونه ها باید قبل از درمان با آنتی بیوتیک جمع آوری شود. آنتی بادی های تولید شده علیه فرانسیسلا تولارنسیس طی 10 تا 20 روز بعد از آلودگی به سطح قابل شناسایی می رسند. تست های سرولوژیکی شامل تست آگلوتینه سلول کامل (واکنش ویدال)، تست آگلوتیناسیون در لوله، آزمون میکروآگلوتیناسیون، هموآگلوتیناسیون، الایزا و ایمونوبلات است. الایزا نسبت به آزمون های آگلوتیناسیون حساس تر است و مزیت دیگر آن تعیین جداگانه کلاس های آنتی بادی (IgG، IgM و IgA) است (Carvalho et al., 2014). در این مطالعه از آزمون الایزا برای شناسایی آنتی بادی های ضد تولارمی (IgG) استفاده می شود. موارد مثبت و مشکوک به دلیل احتمال واکنش متقاطع بروسلوز با آزمون آگلوتیناسیون لوله ای استاندارد تائید می شوند.

3

بررسی پراکندگی جغرافیایی،روند زمانی و خصوصیات اپیدمیولوژیک بیماری سالک در طی سال 95-86 در استان یزد

این مطالعه با هدف بررسی فراوانی بیماری سالک در استان یزد از سال 86 تا 95 انجام میگیرد

4

تعیین توالی گلیکوپروتئین سطحی کروناویروس جدید درایزوله های جدا شده از افراد مبتلا به کووید-19  در شهر یزد

تعیین توالی گلیکوپروتئین سطحی کروناویروس جدید درایزوله های جدا شده از افراد مبتلا به کووید-19  در شهر یزد

5

تعیین مولکولی تخم گونه‌های انگل‌ها توکسوکارا در خاک پارک‌های عمومی شهر یزد در سال 1399

تعیین میزان آلودگی و تشخیص گونه‌های انگل توکسوکارای آلوده‌کننده‌ی خاک پارک‌های عمومی شهر یزد با آزمایشات انگل‌شناسی و مولکولی

6

بررسی اثر نانوذرات بربرین کلراید بر ماکروفاژ و آماستیگوت های انگل عامل لیشمانیا مازور در محیط کشت

تلاش در جهت ارائه فرمولاسیون مناسبی از نانو ذرات بربرین کلراید جهت درمان زخم سالک

7

آنالیز ژنومی باکتری‌های دارای خاصیت پروبیوتیک از نظر وجود ژن‌های مقاومت آنتی بیوتیکی و بررسی فاژ آن‌ها

در این مطالعه بررسی می کنیم که باکتری‌هایی که به عنوان پروبیوتیک استفاده می شوند، آیا دارای ژن های مقاومت به آنتی بیوتیک هستند  یا خیر ؟ در صورت وجود ممکن است آن ژن مقاومت را به باکتری‌های حساس بدن ما هم منتقل کنند، بنابراین سلامت انسان را تهدید می کنند.  آگاهی از وجود ژن های مقاوم در پروبیوتیک ها موجب انتخاب بهتر سویه های باکتریایی برای استفاده در صنایع غذایی و دارویی می شود

 

 

تاریخ به روز رسانی:
1399/09/30
تعداد بازدید:
176

یزد-میدان عالم- بلوار شهدای گمنام-پردیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد- دانشکده بهداشت

 تلفنخانه : 14-38209100(035)

 
Powered by DorsaPortal